Františkovy Lázně. Máte aktuální informace - ubytování, jaký typ hradí pojišťovny, aj.?

mmmt
5. bře 2022

Ahoj. Ráda bych prosím získala aktuální informace o pobytu ve Františkových.
1) Můžete mi prosím doporučit, které ubytování je dobré a které naopak ne? A jaký typ ubytování je hrazený od pojišťovny (počet osob na pokoji, koupelna apod.)? A jestli jste si některá doplácela za nějaký nadstandard?
2) Byla jste některá v lázních po stimulaci a odběru vajíček a těsně před KET? Nebo je lepší jet před celým procesem IVF?
Děkuju!!!

adenka84
6. bře 2022

Je to už pár let. Co jsme ve FL byla. ´Myslím na křížek. A vždy jsem byla spokojená. Znám hotel Adler, Pawlik a Monti. všude je tam fajn. V Pawlikovi jsem byla loni v říjnu a letos v červenci jedu opět. Tam je mnoho jednolůžkových pokojů.
Jela jsme tam po dvou nezdařených IVf a 1x po KET. Hned dva měsíce po návratu jsme otěhotněla. Sice díky IVF, ale tehdy se zadařilo ihned. Měla jsem hlavně gynekologické procedury. Slatiný vaginální tampon, vaginální irigaci, plynné lázně, slatinu, uhličku, perličku, skotské střiky, léčebný tělocvik atd.. Dr jsem měla Kozmu. Vždy to bylo ok. a těším se tam nyní už znovu.
Držím palečky.

mmmt
autor
7. bře 2022

Děkuji 🙂 ... Ty procedury mi asi určí oni ne? Nebo si můžu vybrat?

adenka84
7. bře 2022

@mmmt ano ty tě rozvrhne lékař - gynekolog.

haskre
8. bře 2022

@mmmt já byla před 2 lety ve FL..hotel Savoy doporucuji,procedury pod jednou strechou..za jednoluzkovy jsem doplacela kolem 13000kc..každý hotel má ceník a tam uvidis doplatky…pojišťovna proplaci většinou jen dvouluzkove nižší kategorie…klidně napis sz..

mmmt
autor
8. bře 2022

A máte některá zkušenosti s dvoulůžkovými pokoji? Raději bych nedoplácela tolik peněz 🙂 Děkuju za info 🙂

adenka84
8. bře 2022

@mmmt Ano i na dvojlůžáku jsem byla a bylo to fajn. Já když byla v lázních tak jsem byla vždy na 4 týdny na na křížek. Nikdy jsem nic neplatila. Loni jsem to dostali zdravotníci od státu jako poděkování za covid A letos jedu jen s manželem na 4 dny. To už si hradíme.

haskre
9. bře 2022

@mmmt Jasne spoustu holek jezdí na dvouluzkovy..potom tedy pockej na pozváni z lazni..

mmmt
autor
9. bře 2022

A který hotel s dvoulůžkáčem vybrat byste některá doporučila? Nebo je to jedno? 🙂

adenka84
9. bře 2022

@mmmt mě Hotel určila pojišťovna sama. Ale třeba teď je to jinak. Holky určitě poradí.

haskre
10. bře 2022

@mmmt pokud to chcete bez doplatku tak většinou vybírá ta pojišťovna..jinak je fajn Adler,Savoy…ale tam už jsou taky příplatky ta dvouluzak mrkni na jejich stránky a je tam ceník tak zjistíš kde se priplaci