Hematologie. Zkušenosti?

chumca1
1. srp 2019

Chodite nektera na hematologii? Dostala jsem doporuceni z imunologie, at jeste navstivim pred IVF hematologa. Dostala jsem kontakt na doktorku Jankovskou na Prahu 5. Znate nekdo? Nejbliz mam hematologii v Thomayerce, ale tam budou asi dlouhe cekaci lhuty. A samozrejme, ze bych to chtela.mit co nejdriv vyresene, at se konecne doberu bliz k Ivf. Dekuji.

marketa1218
1. srp 2019

@chumca1 Tak ono taky záleží, proč tě tam posílají. Já chodim na hematologii kvůli prodelane tromboze a celé těhotenství si picham injekce.

vendulam
1. srp 2019

Ahojky, mě taky poslali z imunologie na hematologii k dalšímu dovyšetření krve a byla mi zjištěna špatná srážlivost (náchylnost k trombózám), což může také způsobovat neplodnost..zítra mě čeká KET a od 2.dne cyklu si píchám injekce na ředění krve, tak se modlím, aby to vyšlo...dřím pěstičky, ať to dobře dopadne i tobě!

chumca1
autor
1. srp 2019

@vendulam ja mam prave taky jit kvuli tromboze. At me dovysetri. Jen nevim kam mam jit a jak dlouho se ceka na vysledky.

vendulam
1. srp 2019

Já se měla objednat na oddělení hematologie (většinou je u toho transfúzní) v nemocnici na dovyšetření. Na výsledky jsem čekala měsíc, posílali krev do laborky v Praze, v běžných laboratořích to nezjistí...pak jsem si šla rovnou pro průkaz pacienta s trombofilií, vyslechla si poučení a dostala dvě krabice injekcí, které si už druhý týden každé ráno píchám a modlím se, aby to byla skutečná příčina mé neplodnosti...

vojkina
3. srp 2019

Ahoj, také chodím na hematologii skrz prodělanou trombózu. Jsem těhotná, píchám si injekce na ředění krve. Výsledky mám do hodiny od odběru krve, chodím na hematologii, je to v nemocnici. Na výsledky budeš čekat dle toho co ti budou zkoumat a kam je budou posílat. Když jsem tam byla poprvé před cca 5 lety, dělali mi genetické testy a to jsem čekala cca 5 či 6 týdnů.

natvencl
6. srp 2019

@chumca1
MUDr. Jankovska je skvělá a pečliva. Taky jsem k ni chodila.