IVF. Bojíte se jako já?
Holky, kdo jde na IVF teď v květnu a bojí se jako jááá? 😞
@martiiik18 držím palečky a hezky si s mimískama povídej, ať se rychle uchytnou!!
@evik31 no docela bych se k Vám přidala a založila nové téma. Klidně jak psala Marcel IVF 2010-porod 2011 a možná bych to zkusila dát do snažilek. Ať tu neplodnost moc neškádlíme 😃 Ale to je můj názor 😉
Ráda se s Vámi budu dělit o zkušenosti dál 🙂
@evik31 no docela bych se k Vám přidala a založila nové téma. Klidně jak psala Marcel IVF 2010-porod 2011 a možná bych to zkusila dát do snažilek. Ať tu neplodnost moc neškádlíme 😃 Ale to je můj názor 😉
Ráda se s Vámi budu dělit o zkušenosti dál 🙂
Holky, jelikož se toto téma ukázalo jako velmi nešťastné (a také již není aktuální), otevíráme novou diskusi, která určitě přinese více štěstí. Kdo chcete, pojďte za námi na http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/ivf-2010-...
Tak jsem musela chvíli vytvářet nějaké hodnoty v práci :-p
Jinak dnes jsem 7. den po ET (1. IVF), + máme 2 nanučky ( z celkem 19 folíků bylo 7 oplodněných :-S )
Testovala jsem, že test byl citlivý, ale asi málo 😎
Hlavně někde mi někdp psal, že se počítají i ty dny s prodlouženou kultivací...
Jinak dnes jsem 7. den po ET (1. IVF), + máme 2 nanučky ( z celkem 19 folíků bylo 7 oplodněných :-S )
Testovala jsem, že test byl citlivý, ale asi málo 😎
Hlavně někde mi někdp psal, že se počítají i ty dny s prodlouženou kultivací...
@kynclovap Ne,ne. Měla nějaké univerzální. Ale v průběhu času jsem na tu paní slyšela docela stížnosti, že je docela drahá a zase tak tomu nerozumí, tak nevím. Jestli teda můžu něco poradit, tak nám určitě pomohl wellnes pobyt ve Františkových lázních - stačily tři dny a každý den jsme šli pohladit pindíka malého Františka a za měsíc jsem byla těhotná 🙂 Tak nevím, asi čáry máry 🙂
Ahojky děvčata v unoru mě čeká první transfer a taky se pořád nemůžu rozhodnout jestli jedno nebo dve embrya mam endometriozu takže nejsem uplně zdravá.Začnu si teprve pichat Gonal a za tři nedele odber vajíček sice je ještě čas nad tím uvažovat nebot nevíme kolik jich budeme mit k dispozici ale stejně mi to v te hlavě leží.... :-|
Začni psát odpověď...

Odešli
a do 2ivf zase ještě nejdem a jsou tu holčiny co teprv zase čekají na nějaké výsledky tak nevím
to je to samé jak psala jancica některé z nás na ket sice čekají,ale to jsme jenom dvě zbytek né
tak já nevím děvčata rozhodly jste se nějak
já to nechám na vás se někde na vás napíchnu 😃
ale tenhle měsíc je fakt blbej :-|