IVF Clinic v Olomouci, máte zkušenost?

jitule007
21. čer 2016

Ahojte, vim, ze je tu spousta diskuzi o CARech...nenasla jsem ale konkretne na IVF Clinic ( snad jen starsi jeste na Reprofit ). Ceka me tam druha navsteva...tak bych chtela vedet zkusenosti ostatnich...jak to tam probiha...postrehy...jestli se tam zadarilo a tak 🙂 Holky dekuji predem a vsem nam drzim palecky at nam miminko klapne 🙂

beruska1889
25. led 2018

@janaspo taky věřím že letos to už konečně vyjde... doufám v to... 😉

akris123
6. únor 2018

Moc zdravím všechny a chtěla bych dodat sílu. Náš příběh už byl takový všelijaký. Už jsme se pomalu smiřovali, že děťátko možná nebude. Ale.................V kočárku mám už velkou holku a má moje oči. 🙂 Jedno z dětí, se kterými pomohl pan doktor Machač. Moc moc na Vás myslím. Kliniku jste vybrali dobře, nebojte se. Máme i naprosto špatnou zkušenost a tak vím, jaký je to rozdíl. Přeji všem hodně štěstí.

beruska1889
6. únor 2018

@akris123 díky za povzbuzení, je krásné číst takové příběhy.... 😉 gratuluji k holčičce 😉

akris123
6. únor 2018

Já si pamatuji, že po prvním neúspěšném a docela nepříjemném IVF jsem se do toho už vůbec nechtěla pouštět. Zkoušeli jsme i jiné možnosti. Pak jsem byla na večeři s kamarádku v 8 měsíci po 2.IVF, kdy první byla naprostá katastrofa a najednou jsem si řekla, tak proč by to u mě taky nemohlo být takto. Takže věřte. Další pokus byl naprosto jiný. Všechno bylo úplně jinak a princezna byla hned na cestě..............do té doby, i když to je velmi velmi těžké, užívejte čas pro sebe a své partnery, toho, že Vám doma nikdo neřve, a že nemusíte čistit mrkev ze zdi. 🙂 Každá životní etapa má prostě něco. Pan doktor Machač mně sednul, asi i pro to, že je s ním legrace........i před operací vtipkoval s druhým panem doktorem, který byl taky moc příjemný...........a já byla hned víc v klidu. A dnes vím, že u mě to bylo hodně o té nějaké pohodě, víře v to dobré, ať je to cokoliv.

beruska1889
6. únor 2018

@akris123 moc hezky napsáno 😉 🙂

jancaluba
24. únor 2018

ahoj vsechny, pridavam se ...take pujdeme do ivf, pristi tyden nas ceka prvni konzultace u pani doktorky Souskove, vubec nevim co mam ocekavat, behani po doktorech mame uz spousty, po "asi" 3 letech snazeni vime konecne kde je problem-mam nepruchozi vejcovody :(

beruska1889
24. únor 2018

@jancaluba Ahojky, doktorka Soušková je úžasná, chodím jen k ní, takže určitě budeš nadšená jako já 🙂 důležité je že se přišlo na to, kde je problém 😉 teď už to půjde v pohodě a určitě se brzy dočkáš miminka... v IVF Clinic jsou profíci a věřím že i nám k prckovi brzy pomůžou, věřím jim a to je taky hodně důležité 🙂

janaspo
24. únor 2018

@jancaluba Ahoj, také chodím k Dr. Souškové - je to i má gynekoložka. Jsem teď v procesu prvního IVF a čekáme na transfer.

jancaluba
24. únor 2018

@beruska1889 ja uz u ni byla na ivf a byla jsem spokojena, aele to byla takova rychloakce 🙂 tak ted nas ceka kompletni konzultace a pak ivf

jancaluba
24. únor 2018

@beruska1889 pardon na IUI 🙂

jancaluba
24. únor 2018

@janaspo muzu prosim vedet kolik Vam ivf celkem bude stat se vsim?

janaspo
24. únor 2018

@jancaluba No zatím jsme zaplatili cca 27 tis. ... a teď za KET budeme platit myslím 7 nebo 8 tis.

janaspo
24. únor 2018

@jancaluba Klidně se na cokoliv zeptej 🙂

jancaluba
24. únor 2018

@janaspo tyjo to je celkem dost, cekala jsem ze to bude tak do 25 za jeden pokus se vsim :( achjo

janaspo
24. únor 2018

@jancaluba Tak my měli ICSI i PICSI ... a to máš hned 11 tis. ke všemu ostatnímu ... Takže do 25 tis. se klidně můžete vlézt ... navíc u mě nešel udělat transfer, muselo se zmrazit a to taky stojí a pak KET je za těch 7 tis.

jancaluba
24. únor 2018

@janaspo ahaa, tak to jo 🙂 no to jsem teda zvedava

janaspo
24. únor 2018

@jancaluba Určitě držím pěsti 🙂

beruska1889
24. únor 2018

@jancaluba aha, takže už jí znáš, tak to jo 😉

jancaluba
5. kvě 2018

Je zde nekdo jeste aktivni? ;)

jancaluba
5. kvě 2018

@janaspo ahoj, tak jak jste dopadli? 🙂

janaspo
5. kvě 2018

@jancaluba ahoj 🙂 transfer dopadl dobře..... Uvidíme dal co bude. Co u tebe?

jancaluba
5. kvě 2018

@janaspo to je super zprava! Drzim palecky, my sme to skrze dovolenou odlozili na srpen/zari 🙂 v cervnu budeme zadat na pojistovnu

janaspo
5. kvě 2018

@jancaluba Děkuji moc. Noo mám nějaké komplikace a nervy v...... Ale snad.... To je rozumný si pěkně odpočinout, nabrat sílu 🙂

stacheta
12. srp 2018

Ahoj chceme utéct z OV z Gyncentra, holky nevíte jak to je s dokumentací? Vyžádají si ji nebo mám já? Zítra budu volat do IVF clinic ať už se konečně něco začíná dít. Už máme 4x IUI a nic. Chceme jít na ivf. Snad už se to konečně pohne k lepšímu po cca 5letech stání na bodu mrazu

jancaluba
17. srp 2018

@stacheta drzim palecky, my meli jit na ivf k pani doktorce Souskove, moc prijemna doktorka...byla jsem u ni 2x na IUI, pak mi zjistili po cca 3 letech trapeni nepruchodnost obou vejcovodu, tak uz bylo jasne, ze jedina moznost je u nas IVF, ktere jsme meli naplanovane ted na srpen a v kvetnu, kdy jsme meli jit podepisovat zadost na pojistovnu jsem 2 dny pred navstevou centra zjistila, ze jsem tehotna. ..takze i nemozne je mozne ;) drzim palecky

janaspo
Autor odpověď smazal
Zobraz
zuzicek2013
4. led 2021

Holky nemáte prosím Vás někdo zkušenosti s Hysteroskopii na klinice?diky

janaspo
5. led 2021

@zuzicek2013 Dobrý den 🙂 ano já 🙂 byla jsem na ni před 4 roky.....

zuzicek2013
5. led 2021

@janaspo dobrý den,a můžu se zeptat jak to probíhalo a jestli jste před tím brala nějaké léky?dr.chce abych brala hormony normálně jako na KET, akorát pak místo KET udělají tu Hysteroskopii.nechapu,k čemu mám brát právě ty hormony...když sama většinou normálně ovuluji.

janaspo
10. led 2021

@zuzicek2013 Dobrý den, předem se omlouvám za pozdní odpověď. Žádné hormony jsem nebrala.... Ráno jsem nastoupila a po narkóze jsem tam myslím zůstala dvě hodinky. Výsledky byly myslím do dvou týdnů 🙂