Ahojte, vim, ze je tu spousta diskuzi o CARech...nenasla jsem ale konkretne na IVF Clinic ( snad jen starsi jeste na Reprofit ). Ceka me tam druha navsteva...tak bych chtela vedet zkusenosti ostatnich...jak to tam probiha...postrehy...jestli se tam zadarilo a tak 🙂 Holky dekuji predem a vsem nam drzim palecky at nam miminko klapne 🙂
Moc zdravím všechny a chtěla bych dodat sílu. Náš příběh už byl takový všelijaký. Už jsme se pomalu smiřovali, že děťátko možná nebude. Ale.................V kočárku mám už velkou holku a má moje oči. 🙂 Jedno z dětí, se kterými pomohl pan doktor Machač. Moc moc na Vás myslím. Kliniku jste vybrali dobře, nebojte se. Máme i naprosto špatnou zkušenost a tak vím, jaký je to rozdíl. Přeji všem hodně štěstí.
@akris123 díky za povzbuzení, je krásné číst takové příběhy.... 😉 gratuluji k holčičce 😉
Já si pamatuji, že po prvním neúspěšném a docela nepříjemném IVF jsem se do toho už vůbec nechtěla pouštět. Zkoušeli jsme i jiné možnosti. Pak jsem byla na večeři s kamarádku v 8 měsíci po 2.IVF, kdy první byla naprostá katastrofa a najednou jsem si řekla, tak proč by to u mě taky nemohlo být takto. Takže věřte. Další pokus byl naprosto jiný. Všechno bylo úplně jinak a princezna byla hned na cestě..............do té doby, i když to je velmi velmi těžké, užívejte čas pro sebe a své partnery, toho, že Vám doma nikdo neřve, a že nemusíte čistit mrkev ze zdi. 🙂 Každá životní etapa má prostě něco. Pan doktor Machač mně sednul, asi i pro to, že je s ním legrace........i před operací vtipkoval s druhým panem doktorem, který byl taky moc příjemný...........a já byla hned víc v klidu. A dnes vím, že u mě to bylo hodně o té nějaké pohodě, víře v to dobré, ať je to cokoliv.
@akris123 moc hezky napsáno 😉 🙂
ahoj vsechny, pridavam se ...take pujdeme do ivf, pristi tyden nas ceka prvni konzultace u pani doktorky Souskove, vubec nevim co mam ocekavat, behani po doktorech mame uz spousty, po "asi" 3 letech snazeni vime konecne kde je problem-mam nepruchozi vejcovody :(
@jancaluba Ahojky, doktorka Soušková je úžasná, chodím jen k ní, takže určitě budeš nadšená jako já 🙂 důležité je že se přišlo na to, kde je problém 😉 teď už to půjde v pohodě a určitě se brzy dočkáš miminka... v IVF Clinic jsou profíci a věřím že i nám k prckovi brzy pomůžou, věřím jim a to je taky hodně důležité 🙂
@beruska1889 ja uz u ni byla na ivf a byla jsem spokojena, aele to byla takova rychloakce 🙂 tak ted nas ceka kompletni konzultace a pak ivf
@beruska1889 pardon na IUI 🙂
@jancaluba aha, takže už jí znáš, tak to jo 😉
Je zde nekdo jeste aktivni? ;)
Ahoj chceme utéct z OV z Gyncentra, holky nevíte jak to je s dokumentací? Vyžádají si ji nebo mám já? Zítra budu volat do IVF clinic ať už se konečně něco začíná dít. Už máme 4x IUI a nic. Chceme jít na ivf. Snad už se to konečně pohne k lepšímu po cca 5letech stání na bodu mrazu
@stacheta drzim palecky, my meli jit na ivf k pani doktorce Souskove, moc prijemna doktorka...byla jsem u ni 2x na IUI, pak mi zjistili po cca 3 letech trapeni nepruchodnost obou vejcovodu, tak uz bylo jasne, ze jedina moznost je u nas IVF, ktere jsme meli naplanovane ted na srpen a v kvetnu, kdy jsme meli jit podepisovat zadost na pojistovnu jsem 2 dny pred navstevou centra zjistila, ze jsem tehotna. ..takze i nemozne je mozne ;) drzim palecky
Holky nemáte prosím Vás někdo zkušenosti s Hysteroskopii na klinice?diky
@zuzicek2013 Dobrý den 🙂 ano já 🙂 byla jsem na ni před 4 roky.....
@janaspo dobrý den,a můžu se zeptat jak to probíhalo a jestli jste před tím brala nějaké léky?dr.chce abych brala hormony normálně jako na KET, akorát pak místo KET udělají tu Hysteroskopii.nechapu,k čemu mám brát právě ty hormony...když sama většinou normálně ovuluji.
@zuzicek2013 Dobrý den, předem se omlouvám za pozdní odpověď. Žádné hormony jsem nebrala.... Ráno jsem nastoupila a po narkóze jsem tam myslím zůstala dvě hodinky. Výsledky byly myslím do dvou týdnů 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janaspo taky věřím že letos to už konečně vyjde... doufám v to... 😉