IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

•
9. čer 2009dadousku v mladi jsem i prikrmovala a rada 😃
0
Medu, se ti nedivím, když se vezmu, co si občas psala, muselo to tam být dost děsný. :-S
ted jsem se tam pohadala a ja nenavidim spory,neumim to resit,mam pocit,ze umru kdyz nastane nejaka takova situace.Ale sefka nam napsala malo hodin a ja s Pavlou jsme rekly,ze nepodepiseme a jeden den pred tim,jsem tam mela napsano 6 hodin a u toho muj podpis a predstav si,ze ona to zabelila,tam kde byl muj podpis a napsala nam 4 hodiny,jenze nemas nikde odvolani.Ja prisla ten muj podpis jsem zaskrtala,ta az se vrati z dovolene,ta me zabije
No medu, to ti zrovna na psychice moc nepřidá. A ty potřebuješ bejt na září v pohodě. Tak to tam radši zabal
Souhlasím s dadouškem. Vyprdněte se na to. Tohle asi nemáte zapotřebí.
Medu tak kterým vlakem, autobusem, autem přijedete? 😉 😃
Medu tak kterým vlakem, autobusem, autem přijedete? 😉 😃
jo kobli autem,to jsem vam nepsala?tak mi setrime,setrime,pak nam dala moje mamka neco,tata,romana rodice a my si slavnostne koupili autko,stali jsme za oknem,slzy v ocicha hned jsme mu dali jmeno-Hugo 😃 no a Roman jel s Hugem do Cech a tam se vysral,tak hned do Huga narval 20 000KC+prepis a bratranek mu to opravoval a rekl mu,ze nas pekne napalili 😃 😃 😃 😃 no my mame stestiho,chcete nekdo kousek 😃 😃 😃 😃 ale ted je hugo uz ok,rikal,ze jinak to byl dobry kup a ze s nim hodne pojezdime-uf
se na mě nezlob medunko, ale k čemu mu je rodina když to tam je s prací tak na hovno, dobře, ja vím že tam ma děti ale ty muže jezdit navštěvovat i z čech a rodiče? snad musí pochopit že synek ma svoji rodinku, ktera se brzo rozroste, a nemuže se na ně pořad ohlížet :-| jsem to napsala blbě ale snad to pochopíš jak to myslím =-) dyk jsme obě blondyny 😃
jo koste mam,tak ho prubnu 😃 😃 😃 roman dostane malej smetacek 😃
Ja vim Dadousku,ja to taky tak myslim jako ty.No budu na nem pracovat 😃 😃 😃 to vis,vse musi byt do detailu promyslene,nemuzeme se jak tak zabalit a jet s Hugem do Cech,musime mit vse vyrizene,praci,bydleni.Roman se na rodice v tomhle neohlizi,ma svuj zivot.to vis ale oni jsou ve smrti ,neco cujou
Ja vim Dadousku,ja to taky tak myslim jako ty.No budu na nem pracovat 😃 😃 😃 to vis,vse musi byt do detailu promyslene,nemuzeme se jak tak zabalit a jet s Hugem do Cech,musime mit vse vyrizene,praci,bydleni.Roman se na rodice v tomhle neohlizi,ma svuj zivot.to vis ale oni jsou ve smrti ,neco cujou
Začni psát odpověď...

Odešli