Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........

•
18. kvě 2014@78marcela no dělej jak chceš ale přijde mě to brzo .......jj čárky má opravdu krásné 😉
0
Ahoj holky tak od pulnoci od patku jsem dostala takovou migrenu a ta skoncila dneska rano, vcera jsem byla nepouzitelna,
@jakoubekzdenka1711 no já ji taky měla druhý den po transferu, strašný. Nejhorší je že člověk nemůže vzít žádné léky.
@lucijete tak se mimis asi hnízdi, to je dobre.ty jsi byla den přede mnou? Já byla 13.5. Kdy plánuješ test ?
@lucijete tak se mimis asi hnízdi, to je dobre.ty jsi byla den přede mnou? Já byla 13.5. Kdy plánuješ test ?
Holky, moc vám držím všem pěstičky ! S tím testováním chápu, já tentokrát testovala už od 3 dne od ET, ale měla jsem pregnyl,tak jsem spíš pozorovala, jak se ukazuje na testu. Nicméně 9 den po ET už byla čárka silnější a bylo to 5 den po pregnylu, takže už jsem tušila, že to bude ok. Pokud bych pregnyl neměla, asi bych už od 7 dne testovala, co tu všude čtu,tak by tam už duch mohl být. Jinak bolesti v podbříšku jsem měla a mám do teď, ale takové úplně jiné než při předešlých ivf. Spíš takové tlaky, pnutí, šimrání a v 5tt i občas bolesti jako na ms.
Držím pěsti a těším se na pozitivní zprávy 😉
Držím pěsti a těším se na pozitivní zprávy 😉
@jakoubekzdenka1711 já si to taky říkala že to asi bude špatně., no jo to se nedá ovlivnit. Buď to bude nebo nebude. Přála bych nám to všem strašne moc.
@78marcela
@jakoubekzdenka1711 no s tou hlavou já pak přišla na to že jsem měla málo vody tak sem to dohnala a byl to ok 🙂
@jakoubekzdenka1711 no s tou hlavou já pak přišla na to že jsem měla málo vody tak sem to dohnala a byl to ok 🙂
@zelvicka111 no ty tlaky jsem měla včera taky. Měla jsem pocit že prasknu. Dnes nic.
@78marcela Taky jsem něměla a nemám ty tlaky pořád,jen třeba párkrát za den, obden,nejvíc asi v sedě.To je dobré znamení, uvidíš 🙂
@78marcela a já 12. 5. v pondělí....tak to jsme skoro stejně🙂 No původně jsem plánovala test tak nejdříve v úterý......ale nevím no....doma je koupené nemám, horší, jak půjdu kolem lékárny😃 tak 7 den by tam už něco mohlo být vidět, ne? A pozoruju ještě že mi nějak vše divně smrdí.....tak po mentolu.....ale fakt vše - i brambory, jak jsem teď škrabala k obědu
@japro Já si myslím, že to vyjde, když nic jiného, tak MS měla přijít v pátek a nikde nic. Já jsem po včerejšku hrozně unavená, odpoledne jsme byli na dlouhé procházce a teď jsem se musela natáhnout, docela mě i pobolívá břicho. Já už se tak těším, až toho našeho broučka uvidíme na UZ. Zítra budu nedočkavě čekat fotečku // 😉
@suzik161 myslím na tebe, jak je? Ustalo to krvácení. Věřím, že když máš pozitivní testík, že to bude dobré
@kvetinka84 já myslím, že je konec, furt krvácím a už jsem měla i cucky. Zítra jedu do Caru na UTZ a hlavně se domluvit jak dál. Děkuji moc
@kvetinka84 já taky, ale teď už ne, myslím že mám zase biochemické, do 4.dne to bylo dobré a pak to skončilo. Tak se mimčo narodí na jaře a né v zimě, v červnu bych šla ma KET. Teď chci nechat udělat imuno a asi genetiku a jít do taho zas. Teď uděláme obklady na baráčku a půjdeme
Začni psát odpověď...

Odešli