my tady máme docela pěkně,i sluníčko svítí semtam... 🙂
no věštkyni to prozatím vychází,uvidíme,co bude dál...řekla mi,že budu mít holku a kluka 😃
larri,to teda jo 😃
no věštkyni to prozatím vychází,uvidíme,co bude dál...řekla mi,že budu mít holku a kluka 😃
larri,to teda jo 😃
jojo...už se řeky vracejí zpět,ale pořád je do pátku pohotovost a zase hrozí záplavy...snad ne,modlím se,těch lidí je mi moc líto a jak vidím zprávy nebo cokoli,vždy si pobrečím...někteří z nich a není jich málo přišli bohužel o všechno |-|
Evi jdi do hajan....jdi si odpočinout..pozdravuj Danečka a už mu domluv,protože tetky koníkovky se na něj mooooc těší x-)
se mu nediv Evi,chce si ještě užít těch pár dnů tam...tam tam skáče a dělá cipovinky 😃 😃
to věřím,musí to být krásné,ty kopance a vše co k těhu patří 🙂
tak jsem si ji tedkom pěkně rozbalila a už baštím...milka amavel
tak jsem si ji tedkom pěkně rozbalila a už baštím...milka amavel
tak já si dám na večeři dietní rybičku pangase a ted na to čokoládu 😃 to jsem posrala 😃
Evi mooc se drž,už se to blíží,a třeba si Daneček vzal motivaci v břišních tancích,co jsem ti o nich psala 😃 .Říká se mu totiž tanec porodní. 🙂 .Hlavně ale pomáhá na spodek,a zádička. 🙂 .Nic jdu koukat dál na zprávy,i když jsou stále dost smutné,asi taky pošlu nějaké penízky na to konto.Je mi těch lidí opravdu líto. 😞 .Tak pa pa Peťka
Začni psát odpověď...

Odešli
Mam takove tuso,ze tam budou oba bobecci a ze ti ty dvojky vyjdou 😉 🙂 🙂