Krvácení v 5tt, mám se bát?

semerr
21. únor 2016

Ahoj holky. Ja uz asi tri dny spinim. Syte ruzovy vytok. Vcera se mi to zhorsilo a pridaly se i krece. Jela jsem do nemocnice a tam chytla doktorku, ktera mi zacala vysetreni nejakou trubici. Najednou jsem citila jak ze mne tece strasne krve a myslela jsem si, ze jsem potratila. Hrozne ti i bolelo jak mi zavedla tu trubici. Pote mi udelala vysetreni ultrazvukem a tam byl vacek s malinkou bilou carkou. Myslela si, ze podle ms jsem v 6tem tydnu. Rekla mi ze mimi se prestalo vyvijet s ja pujdu na revizi. Nastesti prisel jiny lekar, ktery mne znovu vysetril a rekl, ze je vse ok ze je chyba v tydnu s ja jsem na zacatku pateho tydne. A ze se uvidi za tri tydny. Ptala jsem se ho i na krece a krvaceni a on mi rekl, ze v tomto tydnu je to bezne. No a vecer jsem se citila fajn, krvaceni ustalo i krece. Dnes rano opet nic a po obede se mi nafouklo bricho, sla jsem na zachod a vyslo ze me dost cerstve krve. Vydesilo me to. Zadne krece nic. Ted opet bez spineni. Mam se bat? Mate s tim nektera zkusenosti? Ja uz jsem z toho na prasky...mohla me ta doktorka zranit a proto dnes krvacim?

xleni
21. únor 2016

Raději zajděte znovu do nemocnice, ale jinam, než včera.

mrskato
21. únor 2016

Kdy máš jít na kontrolu ke svému dr.?
Já jsem potratila v 6.tt (plod odpovídal 4.tt). Probíhalo to trochu jinak (nejdřív 2 dny velké křeče a pak rovnou krvácení, bez špinění).
Nejsem si jistá, jestli tě mohla tak zranit, abys takhle krvácela. Být na tvém místě, zavolala bych zítra svému dr. a chtěla se objednat na kontrolu, co nejdříve, abys měla klid.

semerr
autor
21. únor 2016

já jdu k doktorce na kontrolu v úterý tak doufám, že to nic není. Momentálně vůbec nekrvácím...to vyšetření bylo opravdu ošklivé. Zavedení nějaké trubice dovnitř a potom ji tlačila směrem nahoru. Cítila jsem strašnou bolest a v momentě řeku krve, která se mne tekla. Měla jsem strach, že jsem kvůli ní potratila, ale vše dopadlo dobře. Jinak nemám vůbec žádné bolesti nic....zítra zavolám pro jistotu doktorce. Včera mi dělali taky test krve a HCG odpovídadlo velikosti plodu. Nějakých 1650...

semerr
autor
27. únor 2016

Tak vse dobre dopadlo...chyba byla na strane doktoru a tabulek...ze mimco nebylo tak velke jak chteji tabulky...krvaceni ustalo a hcq z 1650 za 5 dni vyrostlo na 5500...takze nAdeje porad je

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru