Laparoskopie slepého střeva v těhotenství

ayami
9. bře 2014

Zdravím,

na začátku těhotenství, cca ve 3 týdnu, jsem musela podstoupit laparoskopii slepého střeva. Je to už měsíc zpátky a zatím vše vypadá dobře, ale nemůžu z doktorů (ikdyž jsem měla štěstí na dobrou péči) dostat jednoznačné odpovědi na věci, které mě zajímají. Nejsou asi tolik podstatné, jsem teď hlavně ráda, že zatím vypadá vše dobře. Ale zajímala by mě možnost cvičení (byla jsem upozorněná, že díky operaci a rostoucímu bříšku se může objevit kýla), třeba taky jaká poloha při spánku vám nejvíc pomáhala a jiné věci. Proto bych ráda našla maminky se stejnou zkušeností, které by mi mohly něco říci o průběhu jejich těhotenství po této operaci.

Přeji krásný den 🙂

hubertka
16. srp 2018

@ayami ahoj, tak pokud nevadí, že jsem neměla přímo laparku, ale velkou operaci v 21.tt., a naštěstí jsme to oba se synem přežili.. To ti to podchytili brzy. Já teda necvičila, jizva se mi nehojila dobře. Nejlip se mi spalo s pokrčenýma nohama a vstávala jsem jedině přes bok (ale já měla fakt velký komplikace). Naštěstí, vše dopadlo dobře (byť pak následoval porod sekcí - nejen z tohoto důvodu) a dnes jsou synovi 3,5roku 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru