Nežádoucí účinky očkování, prosím rozepište je

jezecka
10. bře 2014

Prosím všechny maminky, které se potýkaly s jakýmkoliv druhem nežádoucích účinků po očkování, aby je rozepsaly - plus vakcína, po které se potíže spustily. Zajímá mne také, zda tyto projevy váš pediatr jakožto nežádoucí účinek očkování uznal a jak celkově reagoval. Pokud vám to nevadí, velmi pomohou i fotografie. Účelem je, aby byly tyto informace přehledně na jednom, uceleném místě a aby se ukázalo, zda jsou nežádoucí účinky očka opravdu tak výjimečné, jak se tvrdí, nebo ne. Děkuji za pochopení a pomoc při šíření osvěty a předem velmi, velmi děkuji!

pegynka
11. bře 2014

Ahojky,my jsme zatim zadny extremni reakce nemeli,zatim jsme meli jen Hexu a Prevenar a na zacatku Rotarix a jen po te H+P jsme meli zvysenou teplotu (max. 37.7), lehce podrazdenost a trosku plactivost...

katyxq
11. bře 2014

tohle tu už je - https://www.modrykonik.cz/group/4693/, případně https://www.modrykonik.cz/ockovani-deti ... mně osobně se to nechce už po x-té vypisovat znova 😉, jak malá reagovala a co dr. na to (tolik keců během pár minut jsem už dlouho neslyšela)

jezecka
autor
11. bře 2014

Ano, ale pokud se nemýlím, jsou to (až na ty slovenské) stránky, kde se dostane jen registrovaný člen MK. Veřejně přístupné fórum - tak jako je to slovenské na stejné téma, tu není.

bonavoxa
11. bře 2014

My zatím Hexu a Prevenar. Porvé bez reakce, podruhé 4 dny teploty, horečky, plačtivost...no chvílemi až neutišitelný řev. Ale naše malá je celkem citlivka. Od té doby ani nechce k doktorce chodit, ječí už ve dveřích. Máme jít ještě jednou na poslední dávky...a nevím..mám z toho obavy...