Opustil Vás po letech partner?

makynah
14. čer 2012

Ahoj.
Zažili jste tuto situaci? Kdy jste zůstala sama s dětmi? Většinou kvůli mladé holce?
Jak se mají Vaši ex? Vyšel jim ten vztah, kvůli kterému rozbil celou rodinu a vše v co jste věřili?
Myslíte si, že je Váš ex opravdu tak šťastný, jak si myslel, když od Vás odcházel?
Jaké máte v současnosti vztahy se svými ex?
A jak se „nová“ teta chová k Vašim dětem?
A našli jste štěstí jinde?
Patřím do této „skupiny“. Tak by mě zajímali Vaše příběhy.

joygiorgo
14. čer 2012

kecas, prave jsem te cetla na emiminu.cz, ti to tam nestaci? Vzdyt se to rozjelo...

makynah
autor
15. čer 2012

@joygiorgo Ale stačí. Jen jsem neušila, že stejní lidé jsou na několika diskuzích. Na Modrého koníka jsem narazila nedávno. Tak se nezlob. 🙂

sayast
15. čer 2012

maky, taky te znam z emimina. bud rada ze je pryc 🙂. urcite se ti lepe dycha 🙂

jinak s mym ex manzelem jsme se nerozesli pro jinou slecnu, ale ted ma rok. je to mlada holcina,19 let, ale k dceri se chova hezky, ma maleho brasku se kterym pomaha, tak vztah ma. vztah s nim mam moc pekny, zrovna v pondeli jsme 3 hodiny sedeli a povidali, ani jeden bysme se nevratili. s jeho slecnou se pozdravim a nemame problem sedet jeste s mym pritelem vsichni u jednoho stolu 🙂
a jestli jsem nasla stesti jinde, uvidime. v srpnu budu 2 roky po rozchodu, ted mam par esicu jineho pritele.
drzim ti palce 😵

sayast
15. čer 2012
katerinanov
15. čer 2012

@sayast Klobouk dolů, že se dokážete chovat bez předsudků. Já jsem v roli té mladé slečny a manžel se taky s ex nerozešli kvůli mě. Taky mám malého brášku a mám s ním pěkný vztah akorát manželova ex to nedokázala pochopit a myslela si, že když jsem mladá, tak jsem neschopná a svého syna proti mě štvala ač jsem se snažila s ním mít pěký vztah, vždycky všechno zničila...

sayast
15. čer 2012

@katerinanov ja ze zacatku taky nebyla nadsena. tato holcina vyrustala v detskem domove, byla odebrana pro tyrani 😔 . bylo ji 18 let kdyz se s mym ex dala dohromady. takze jsem to nejdriv blbe nesla, bala jsem se, aby na moji taky nebyla zla, kdyz to zna z domova. ale kdyz jsem ji poznala, tak jsem se prestala bat. je to hodna holka, ke svoji rodine se "vratila", odpustila jim, pomaha s nejmladsim sourozencem a ted se stara o nemocnou matku.
muj ex se taky v Juli vidi, tak vim ze by nedopustil aby se ji neco stalo nebo ji nekdo ublizil 🙂
a ja, ja jsem taky na jednu stranu ze mam 2 vikendy volne. delam na smeny+VS dalkove, takze mi to bud resi hlidani kdyz pracuju nebo se muzu ucit 🙂. nebo mam jen cas pro sebe. 🙂

mlynkova85
17. zář 2023

@makynah k otázce číslo 1 manžela jsem vykopla když jsem byla v 7 měsíci s 3 dítětem. Našel si mladší o 2 roky než jsem ja.
K otázce 2 ne nejsou spolu našel si jinou která je asi o 15 let starší jak já o 13 než on.
K otázce 3 ano je šťastný. Postupem času mi došlo že to je clovek který neměl mít děti, kdybychom je neměli jsme spolu do dnes. I když to tak vůbec nevypadalo,byl skvělý táta x let.
K otázce 4 já kladný nemůžu mu vůči sobě cokoliv vytknout. Chová se ke mě hezky, když je nějaký problém tak ho v klidu vyřešíme na děti platí . Horší je to s dětma ale s tím já nic neudělám a ani nechci to by musel on sám.
K otázce 5 nijak se k nim teta nechová. Manžel viděl děti naposledy před 3 měsíci, nebere si je chodí pouze na návštěvu když má náladu. Manžel má 3 bratry rozvedené rodiče. Jediní kdo se chtějí stýkat s jeho novou partnerkou je jeho nejstarší bratr a otec. Matka s kterou se po odloučeni dále stýkam a vozím jí ukázat děti mu řekla že on přijít může ale jeho partnerku poznat nechce že má mě a vnoučata a to jí stačí.
K otázce 6 nenašla a zatím ani nehledám. Ono je hrozně těžké si někoho najít s 3 dětma když je mám 24/7 nastarosti a hlavně se bojím že bych si tím narušila vztah a dětma. Neříkám že chci zůstat sama ale ještě není ten správný čas. S dětma jsem sama 5,5 roku a zatím mi to tak vyhovuje. Vím že bych si nového partnera domů dovést nemohla. Děti nejsou ve stádiu kdy by přijali nevlastního otce a já jim to nemůžu udělat.
Beru to osobně tak že když se na ně vykašlal otec tak ja tu pro ně teď musím být na 100%.