Pregnyl. Co mám čekat?

campi
16. srp 2007

Mam za sebou uzivani Clostylbegytu, podle UTZ jsou pripraveny 4 folikuly na obou vajecnicich, dnes jdu na kontrolni UTZ a ceka me injekce Pregnylu.

Co mam cekat? Nekde jsem cetla, ze cloveku neni uplne nejlip, gyn tvrdi, ze bych to nemela nijak pocitit.

sonica
16. srp 2007

campi koukni o par diskusi niz, psali jsme tam o clomhexalu a pregnylu, tak nam bylo. 😉

campi
autor
16. srp 2007

Sonica a prosim jake to bylo tema?

sonica
16. srp 2007

Clostilbetu/Clomhexalu a těhotenské příznaky??

paraple98
20. srp 2007

Campi, pojď za námi do "Liečba Clostilom II"

campi
autor
20. srp 2007

Paraple98: dekuji za pozvani. Nekolikrat jsem se snazila zapojit, ale zdrzuji me prispevky na tema, ze je treba uvarit milackovi veceri nebo ze se dotycna spatne vyspala. Asi mala trpelivost s vyhledavanim informaci k tematu.

theresa
26. zář 2007

Holky, diskuzi na kterou zde byl odkaz jsem pročetla, ale nedozvěděla jsem se jak Vám bylo po Pregnylu? Pregnyl mám dostat příští týden a opravdu by mě zajímalo jak Vám bylo? Tak prosím, kdo máte zkušenost s Pregnylem napište. Předem děkuji.

lussi
26. zář 2007

Ahojky, já jsem akorát na místě vpichu pociťovala chviličku takový tlak, jinak nic 🙂 Campi držím palce ať je IUI úspěšná.

veria
26. zář 2007

Ahoj, já si Pregnyl píchla včera, zítra jdu na odběr vajíček, zatím nic negativního nepociťuji, akorát mám trošku citlivější prsa.

myska1
26. zář 2007

Ahojky, já jsem po Pregnylu cítila asi dva dny píchání v podbřišku. Jinak mi nebylo ani špatně, nic...
Taky držím palce, ať se IUI povede 😵

theresa
26. zář 2007

Děkuji, na IUI zatím nejdu. Jdu jenom na ultrazvuk vaječníků, pak dostanu Pregnyl a budu se muset hoooodně usmívat na manžela. Tak doufám, že to konečně výjde, protože nám jde doslova o čas. Mám endometriozu a teď zrovna končím svou první menstruaci po 4 měsících, kdy jsem menstruaci neměla. Tak že po takové době aspoň nějaká naděje.

veria
26. zář 2007

Thereso: Já mám taky endometriozu, bohužel jsem s tím skončila na IVF. Menstruaci jsem měla zastavenou na 6 měsíců, ale brala jsem jenom v kuse antikoncepci, což je asi méně účinná léčba.

vladka1
26. zář 2007

campi: já jsem ve fázi, ve které mám za sebou dlouhý protokol, punkci vaječníků a transfer(IVF).Za 14dní mě čeká test....Máš-li strach z Pregnylu, tak ho neměj. Minimálně půl hodiny než si ho budeš píchat si ho vyndej z ledničky. Jehlu zabodni rychle(jako kdybys hrála šipky 🙂 ) a pomalu to stlačuj. Čím větší "špek", do kterýho budeš píchat, tím líp. Moc si ten špíček ale nemačkej. Ani to neucítíš. Když budeš uvolněná a nemyslet na to, bude to ok. Já mám v sobě dnes 48injekci a zjistila jsem, že to není tak strašný jak to vypadalo...Strach má velké oči. A nezapomeň, kvůli čemu to děláš... 😉 Hodně štěstíčka

vladka1
26. zář 2007

teď tak zpětně koukám...campi už má určitě včeličku pregnylu dávno za sebou...tak snad moje písmenka pomůžou třeba Tobě, Theres 😉

evi3
26. zář 2007

Theresa, pregnyl mi pichli 2x, raz na iui a raz len na lepsie nacasovanie ovu. Negativa som nepocitovala ziadne, po manzelovi som sla ako drak 😀. Takze jediny prejav u mna bol, ze som mala ovela vacsiu chut ako bezne 😉 .
Drzim palce

pudlyna
26. zář 2007

Od píchnutí pregnylu jsem celá bolavá teda bříško.Tlačí to fest.

campi
autor
27. zář 2007

Jj, ja uz od prvniho prispevku stimulovala Clostylbeg. + dostala injekci Pregnylu 2x. Vubec nic mi nebylo a vubec zadne pocity jsem nemela. Pulku dne po injekci me pichalo dost silne ve vajecnicich a mela slaboucke spineni. Takze ovulace probehla.

Ted mame mesic pauzu, manzel bude 3 tydny v zahranici a ja za nim pojedu ve "spatnou" dobu.

S Pregnylem, ktery se picha pred odberem vajicek, nemam zatim zkusenosti..

sonica
27. zář 2007

holky ono kadza na nej muzete mit jinou nebo zadnou reakci. ja bylo naprosto silene a treba campi rika ze ji nic nebylo. tak neni dobre se predem stresovat. ale jestli neco nastane tak vite od ceho to bylo. pregnyl je tehotensky hormon, tak se telo podle toho muze i chovat. 😉

paraple98
27. zář 2007

Ahoj holky, já po Pregnylu mám pouze občas v místě vpichu takové pálení/svědění jak po injekci, ale jinak vše Ok.

campi
autor
27. zář 2007

Urcite je to individualni a muze to byt i otazka psychiky.
Po prvnim pregnylu jsem porad cekala na ty tehotenske priznaky, o kterych jsem si precetla na Koniku🙂. No, kdyz se dusily houby, tak mi to smrdelo - pricetla jsem to citlivejsimu cichu... Ale dusene houby mi vlastne smrdi i normalne.

Po dalsim pregnylu jsem nemela cas se pozorovat, hodne prace, stres, takze bez priznaku 😲

Jeste to zkusime jednou a pak sup do Pronatalu.

mobina
27. zář 2007

Vpich trochu štípal a pak den bolel, jinak co se týče téhle stránky dobré, ale do týdne jsem se osypala beďary a byla pěkně náladová. Moje tělo prostě hormony nezvládá. Z HA jsem se hrabala rok a to jsem pak otěhotněla, takže by to trvalo asi i dýl. Cykly jsem měla jednou 50 dnů, jednou 28. Jednou ovulka byla, jednou ne. Takže já pokud to půjde, bez hormonů.

campi
autor
27. zář 2007

Mobina: a jak se ti nakonec podarilo otehotnet? Po stimulaci ovulace?

theresa
13. říj 2007

Ahoj, prosím nevíte, jak dlouho se Pregnyl v těle drží? Pregnyl jsem dostala před 10 dny a teď mám 9 DPO a dnes ráno se mi na testu ukázal náznak druhé čárky, opravdu jenom stín, tam kde by měl být. Myslíte, že je možné, že to vyšlo?

terkytka
13. říj 2007

ahoj Thereso, Pregnyl se v tele drzi nejmene 14 dni, takze 9DPO je slaba carka urcite zpusobena Pregnylem, zkusila jsem si to minuly mesic, 32DC jsme mela na testu jeste slabou carku a 33DC jsem to dostala. Ale sanci samozrejme jeste mas, tak vyckej.

kamisek82
13. říj 2007

Thereso, na příbalových letácích u těhotenských testů bývá většinou Pregnyl uvedený jako jeden z léků, díky kterému může vyjít falešný výsledek. Také bych radila ještě počkat.

guzo
16. pro 2007

NIEJE TU NIEKTO KTORY VYUZIL PREGNYL CIZE HCG NA ZVYSENIE VYKONNOSTI A TAK V SPORTE NIEJE TU NEJAKA DOBRA DUSA CO BY MI PREDALA 😅 ??? BRAL SOM STEROIDY KRATKU DOBU ALE CHCEM RADSEJ NIECO CO ZVYSUJE PRODUKCIU VLASTNEHO TESTOSTERONU PRETOZE STEROIDY PO VYSADENY JE VLASTNY TEST. TAKMER NEPRODUKOVATELNY 😠

laaala
16. pro 2007

Guzo, sorry, ale tvoje bych chtěla mít - mám, ale nedám 😀

laaala
16. pro 2007

tvoje problémy - jsem tam zapomněla napsat slovíčko 🙂

laaala
16. pro 2007

Guzo, Dr. ti nepomůže ?

guzo
16. pro 2007

no jasne sportovec berie zakazane latky a doktor mu ich predpise to by bolo super ale nemozes zohnat viac toho ja by som potreboval nejake 2 balenia by stacily tam mas 3+3 a inak aplykujes si to sama

katuska23
6. zář 2008

Halo halo je tu někdo?Asi ne když je poslední příspěvek v prosinci 🙂