Šestý den po KET. Pozitivní těhotenský test?
Ahoj holky dneska 6 den po ket test pozitivní

@ellyem ptám jestli jste to měla taky tak někdo
@jeniferoliver Neptáš, proto se ptám já.
@jeniferoliver CHCI SE ZEPTAT HOLKY MELA STE TO TAKY NEKDO TAK ???? DEKUJI ZA VASE ZKUSENOSTI
Měla jsem ducha pátý den po KET 5 denní hb, ano (teď jsem ve 24tt). Ale je to strašně brzy, může z toho být pořád biochemko. Já měla šílené nervy až do kontroly, co byla za dalších 14 dní. Držím palce 🍀
@laxesis je tak to je super. Tak doufám a věřím v tom že to biochemko nebude .....
Pěkná čárka na 6.den🙂 Já jsem měla ducha už pátý den, napodruhé dokonce 4.den. Teď jsem 3.den po KET a zítra si asi zajedu nějaké testy koupit. Ale příznak nemám zatím ani jeden, že to klaplo. Tak uvidíme. Ty cítíš něco jinak?
@jeniferoliver
@klerik19 ahojky tak cítím dost věcí .. např ..- pícháni pod břicho pálení stehen pálení záhy .. Je to můj 4 ket a je jiný a co ty ???
@jeniferoliver hlavně že test je pozitivní, to je nejlepší příznak 😅 já jsem jen 3.den po ketu, zatím necítím nic, tak buď je brzo nebo se tentokrát nepovedlo, nebo samozřejmě žádné příznaky být nemusí..
@jeniferoliver Pěkná čárka. Můj test 6. den po ketu vypadal +- stejně. Takže pokud víš, že to nemůže být třeba Ovitrelle, pak můžeš přijímat gratulace 🥳 🍀🍀🍀🍀
@kelerub tak super holky jsem ráda za vaši zkušenost ... Ovitrelle to nebude, ovitrelle jsem ani neměla .....
@klerik19 každá žena SME jiná tak držím palečky určitě se povede
@jeniferoliver tak mám taky pozitivní test 🙂 hurá hurá. A příznaky mi začaly hned teď další den, tedy 4 dny po transferu. Tak hodně štěstí ať nám to zdárně pokračuje ✊️
@klerik19 superrrr gratuluji držím palce 💘 moc moc moc přeji to každé mamince 💓❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ja chci Este testnou zítra jestli sílí ;)
@jeniferoliver já už testuju od včerejška, to tam byl duch. A taky kontroluju jestli sílí. Pěkně až do stejně tlustých čárek. Dělala jsem to tak vždycky, tak už to nebudu měnit 😅 kdy jdeš na krev?
@klerik19 Ja jdu až 19 tak už bojím bojím haha a ty ???? A dala by jsi tu fotku jestli ti to nevadí ? Foto testiku
@jeniferoliver tak to jsme o 3 dny, já jdu v pondělí 22. Test je ještě slabý, ale na 6.den a na dr.maxe dobrý. Mamatesty jsou lepší, ale ty teď nemám..
Vyfotit to je fakt kumšt 😄
@klerik19 Krasna čárka ❤️💝 tak těším se na další naše výsledky 💝💝💝
Dobre otpoledne chtěla bych ze zeptat byla jsem před 5dnamy na inseminaci. testy my ukazující dvě čárky. tet nevím jesli to muže být z progestwronu. jesli to NATO vliv ze ukazující pozitvy testy děkuji za otpoved
@sanelka11 já si myslím že čárky máš až hodně moc kašny skus za dva dny testovat. 🌹
@jeniferoliver jo děkuji za otpoved
@sanelka11
@jeniferoliver Mislitesi taky ze to děla ten progestwron
@sanelka11 ne nemyslím si to
@jeniferoliver děkuji vám za otpoved
@sanelka11 Progesteron na to rozhodně vliv nemá, to je úplně jiný hormon než hcg🙂 hcg je ale obsažen v ovitrelle injekcích a vyprchá za cca 10-12 dní. Takže ty injekce to leda můžou ovlivňovat a pokud jste byla na inseminaci s píchnutím hormonu na vyvolání ovulace, je to zatím určitě ono, testujete moc brzy. Nejdřív 9 den.
5 dem můžou testovat holky po KET a ET, kdy se zavádí embrya.
Holky nevíte jesli mužů testovat 8den po inseminaci.

To má být otázka nebo oznámení?