Test, který dělá duchy?

miaellen
16. srp 2017

holky, já teď udělám věc, kterou úplně nesnáším a to je vkládání a dělání testů před termínem !! prosím, neukamenujte mě !!! test jsem si dělala 4 dny před menzes a to z důvodu toho, že mám dnes jít na MOBILIZACI KOSTRČE PŘES KONEČNÍK (bohužel) a když je žena těhotná, tak se to nedělá, musela jsem si tedy test udělat, ale příznaky těhu nemám žádné !! nicméně jsem si udělala test, šla jsem spát a po hodině jsem koukla na výsledek o kterém jsem věděla, že bude negativní (po dvou letech prostě už to ani nečekám...)a je tam trošku duch, ALE některé testy duchy dělají... nevím, jestli vidíte na fotce ???? !!! malilinko je tam prostě duch. máte někdo zkušenost s těmito testy?? no bohužel nevím značku, že (krabičku jsem už dávno vyhodila totiž). třeba tam žádného ducha ani neuvidíte, je těžké to vyfotit... taky je možné, že už mi hrabe...
děkuji !! jj vím, že nejste vědmy, já vím...

eliska91
16. srp 2017

Duch tam je,ale ten se také může objevit až za tu hodinu.Některý testy to tak mají,že čárka se neukáže vtu danou dobu co má,ale třeba až za hodinu,což by bylo neplatný

miaellen
autor
16. srp 2017

@eliska91 no jasně dík. šla jsem až za hodinu pro něj, moje chyba...

jezz1e
16. srp 2017

Taky bych tipla, že jde o falešný duch po lhůtě.
Spíš mě překvapuje, že jdete na mobilizaci teď, mě si zvali na 2-3 DC (tj. při menstruaci) s tím, že je to nejlepší doba?

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e hmmm.. no to se mnou právě přimář vůbec neřešil, budu se ho na to muset zeptat... taky si myslím, že to je negativní,však nemám ani příznaky, nic... měla jsem se podívat po třech minutách, ne po hodině !

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e je to hodně nepříjemné? mám z toho od rána nervy...

jezz1e
16. srp 2017

Mně to přišlo skoro víc v klidu než normální rehabilitace u lékaře. Ale byla jsem na mobilizaci u velmi příjemné starší paní, hezké tiché prostředí, měla na mě asi 2 hodiny, takže žádné "svlékněte se" hned po vstupu do ordinace... Neboj se toho.

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e mám lékaře, ale je taky strašně fajn a jsem už na něj zvyklá, pač tam nejdu poprvé... ok, jsem od rána nervní. nicméně mu řeknu o tom, že mám 4 dny do menzesu a třeba to uděláme příště... takže to nebolí kdo ví jak, spíše je to asi nepříjemné, že?

jezz1e
16. srp 2017

Nebolelo to skoro vůbec, bylo to pocitově podobné, jako když masíruje zatuhlý sval nebo natahuje zkrácený vaz. Nepříjemné to je spíš psychicky, možná trochu záleží, jaké máš zkušenosti třeba s análním sexem, jestli se dokážeš uvolnit nebo je to pro tebe naopak stresová záležitost. Ale přežít se to rozhodně dá a co bychom pro úspěch neudělaly, že 🙂

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e s analem zkusenosti nemam a ani nechci☺☺. jsi hodna, dik za info.

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e takze po 2 hodinach cekani v cekarne u mudr mi lekar oznamil,ze mi to udela po menzes..

jezz1e
16. srp 2017

Tak to je dobrý ☹ Zas třeba se příště budeš míň bát, když si to teď už "protrpěla" 🙂
Držím palce, ať to proběhne v pohodě a hlavně ať to pomůže. Mě to teď taky čeká znovu - před půl rokem jsem spadla na zadek a zlomila si poslední bederní obratel, tak to chci raději před dalším pokusem zas napravit.

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e dik.otehotnela jste po te mobilizaci ?

jezz1e
16. srp 2017

Já otěhotněla už před mobilizací, jenže v 8tt jsem potratila. Po mobilizaci jsem otěhotněla znovu, ale jako těhotná jsem právě spadla z 10 m (a později opět potratila), takže je možné, že se mi kostrč zase hnula.

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e aha !! to mě mrzí !! já mám kostrč po porodu pohmožděnou, plus jízda na koni mi nedělala dobře. tak jo, díky za info moc.

jezz1e
16. srp 2017

A jak jsi zjistila, ze ti vadi jizda na koni? Taky jezdim...

miaellen
autor
16. srp 2017

@jezz1e neumela jsem se druhy den ani postavit. chodila jsem jezdit i dvakrat tydne a rapidne se mi zhorsily zada v bederni oblasti teda. potvrdil mi to i ten primar, ze mi to nedela dobre.

miaellen
autor
17. srp 2017

HOLKY. DĚLALA JSEM SI DNES opět znovu test a po chvíli (nešla jsem pro něj jako včera za hodinu, ale za tři minutky). tento výsledek !!!! vidíte to také ?

jezz1e
17. srp 2017

@miaellen Tak to je super, možná zabrala psychika 🙂) Držím palce, ať zdárně roste!

miaellen
autor
17. srp 2017

@jezz1e ježiši děkuji ! neraduju se, mám menzes dostat až za 2 dny !!! i tak může přijít menzes, i když je test pozitivní !! včera mě chytly mdloby v čekárně u lékaře, už vím proč. došly mi testy, škoda, chtěla bych zkusit jinou značku a manželovi říkat nemůžu, má dost starostí s prací, vystresovala bych ho a pak to nakonec dostanu.. jestli to dostanu, tak po dvou letech snažení si už hodím asi mašli.

jezz1e
17. srp 2017

@miaellen Neboj, určitě vydrží. Já měla dva dny před MS taky takové duchy, den po očekávané MS už z nich byla celkem slušná dálnice. 🙂

sangina
7. zář 2018

@miaellen tak to už je jiná...rysující se čárka...do data menses bude nádherná