Zájmové skupiny na Modrém koníkovi

jennyska
25. únor 2013

Ahoj,

minulý týden jsme spustili možnost zakládání Zájmových skupin na modrém koníkovi.
Každá z vás, která máte určitý zájem a víte, že byste si o něm rády povídaly ve skupině, sdílely fotky, rady, zkušenosti atp., můžete mít vlastní zájmovou skupinu. Některé se na MK už rozjely a mají už hezkou členskou základnu, např. Homeopatie, Kam s dětmi na výlety, atd. Najdete je zde: https://www.modrykonik.cz/seznam-skupin/

Rádi bychom, kdyby skupin přibývalo, protože komunikace v nich je rychlejší a hlavně přehlednější, než ve fóru 😉 Proto mám pro vás pár návrhů na nové skupiny.
Jednalo by se například o:
* Bezlepkový život. - Recepty, rady, zkušenosti a novinky ohledně bezlepkové diety.
* Máme doma ekzematika. - Trápí vaše dítě ekzém? Právě pro Vás je tato skupina, kde si maminky vyměňují rady, tipy, zkušenosti a i nějaký ten recept pro takové dětičky.
* Dejme kilám sbohem! - Skupinka pro ty, které chtějí hubnout bez diet, změnit životní styl, cvičit, hýbat se, dostat povzbuzení, podporu atd.
* Chceme se líbit. - Móda, styl a elegance pro všechny snažilky, těhulky a maminky.
* Začínáme papat. - První příkrmy a recepty pro nejmenší. Návody jak na to, pracovní postupy, rady, tipy, zkušenosti, fotografie.
* Nosíme naše děti. - Skupina pro maminky, které plánují nosit, nosí a nebo nosily své děti. Rady, tipy, zkušenosti, postupy, podpora, objasnění výhod nošení atp.
* Rády parádíme naše děti. - Skupinka pro maminky, které rády parádí své dětičky. Neslouží ale na prodej a koupi věciček.
* Povinné očkování a jeho smysl. - Volná diskuze o všech aspektech očkování, jeho pozitiva, negativa, naše zkušenosti, rady, výzkumy, literatura, novinky. Skupina není zaměřena na prosazování jediného názoru. Není ani pro ani proti očkování. Zvažuje se v ní. Vytváří nezávislý a otevřený prostor pro všechny. Místo, kde se nemusíte bát vyjádřit svůj názor a kde urážky, provokace atp. nemají své místo. Každý názor je zde vítán.
* Kreativní tvoření s dětmi. - Skupinka pro kreativně smýšlející rodiče, kteří si touto zábavou rádi vytvoří volný čas s dětmi. Rádi něco vymýšlejí, tvoří a sdílí nápady.
* Domácí výroba potravin. - Rady, tipy a postupy na výrobu domácích potravin. Nechcete-li si kupovat polotovary a nebo základní potraviny, je skupina právě pro vás. Máte-li nějaké recepty na jejich výroby, zkušenosti s nimi, sem s nimi.
* Látkujeme pro naše děti. - Skupina pro maminky, které používají látkové plenky pro své děti. Sami si je např. i šijí, atp.
* Nesouhlas s povinným očkováním a rizika očkování. - Skupina pouze pro ty maminky, které s povinným očkováním nesouhlasí. Ve skupině by se měly vyskytovat rady na postupy jak odmítnout povinné očkování, informace o možných rizicích očkování atp. Propagace vakcín se v této skupině nepovoluje tak stejně, jako příspěvky těch, kdo s očkováním souhlasí a rozhodli se svými příspěvky jen narušovat tuto skupinu.

Skupiny si můžete zakládat sami. Stačí najet na Seznam skupin ve Fotoblozích a v nich kliknout na Vytvoř novou skupinu 🙂
Každá skupinka MUSÍ mít 3 zakládající členy, kteří jsou zároveň jejími moderátory. Každý ve skupině může posílat pozvánky do skupiny, aby se skupina rozrůstala a těšila se oblíbenosti. 😉

Máte-li návrhy i na nějaké jiné skupiny, určitě si je zakládajte! Je to opravdu dobré místo ke sdílení jakékoli rady, zkušenosti, zážitku atd.

Krásný den všem! 🙂
Jennyska

katyxq
26. únor 2013

@jennyska
Já, @aknapets a @dandelion - Domácí výroba potravin
Předem děkujeme za založení skupiny 🙂

katyxq
28. únor 2013

@jennyska Jen jsem se chtěla připomenout se založením skupiny, možná to kvůli odstávce a technickým problémům s chodem trochu zapadlo 😉.

jennyska
autor
28. únor 2013

@katyxq Ahoj Katyxq, skupiny si můžete zakládat klidně i samy 😉 Stačí najet na Seznam skupin ve Fotoblozích a v nich kliknout na Vytvoř novou skupinu 🙂 Měj se fajn. J.

katyxq
28. únor 2013

@jennyska ahá, díky, to jsem nepostřehla 😅

jennyska
autor
28. únor 2013

@katyxq V pořádku, nic se neděje 😉 Tak hodně štěstí ve skupině! Ať se těší oblibě 🙂

jennyska
autor
1. bře 2013

Ahoj, přináším další návrhy na skupiny, které si můžete na MK zakládat 😉

- Těhulky a maminky po IVF
- Adopce a pěstounská péče
- 60 dní Havlíčkovy diety
- Kočárky Peg Perégo