Zrzky, prosím o radu. Jak lze udržovat barvu blond?

katanovobran
12. pro 2021

Zdravím holky,dala sem se z blond na zrz ale barva se hodně vymyva,chtěla bych se zeptat mohu to něčím udržovat třeba nějakým barvicim šamponem mate zkušenost?

escapelle
12. pro 2021

@katanovobran že začátku se v my a rychleji,než se vlasy barvou nasyti. Za mě je nejlepší henna. Používám voono odstín Coper. Na genne je super,že se nevymyva,ale naopak vrstvi. Takže je opačný "problém",že abych měla stále stejně hezkou zrz, cca. 1xrocne chodím k holici na odbarveni.
Když se mi s hennu nechce mrcasit, používám tuhle barvu. Ale ta mě opravdu ta henna. Stojí to za to. Žádná barva mi neudělala tak krásný odstín.

katanovobran
autor
12. pro 2021

@escapelle já si tam nechci prave zase dávat barvu jen sem to chtěla jakoby podpořit tuhle zrzavou aby se mi nevymyla aspoň do vanoc úplně do blond

escapelle
12. pro 2021

@katanovobran aha.tak to jedine barevné pěnové tuzidlo a pak evt aspoň preliv. Jinak to asi nepodpořís.

delphine1
13. pro 2021

@katanovobran souhlas s escapalle, červená/zrzavá barva se vymývá rychle- hlavně na světlých vlasech. Žádná jiná verze než to znovu obarvit není, časem se to ale zlepší až se vlas nasytí pigmentem. Pak se to bude vymývat pomaleji.
Nějaké barvicí tuzidla atd jsou pouze na efekt do dalšího umyti vlasu. Jestli chceš u zrz zůstat (aspoň nějakou dobu) tak nejrychlejší nejlepší a nejlevnější řešení je znovu se nabarvit.

verunnaj
14. pro 2021

Barvici maska Maria Nila odstín Copper 🙂 neničí to vlasy jen dodá barvu a hydratuje