Dozvím se předem, jak budu rodit?

monahr
24. říj 2012

Ahojik maminky.Zajimalo by mne jestli se da predem urcit zda budu rodit prirozene ci jestli cisarem.A pokud se to da zhruba zjistit predem , tak kdy to asi tak jako lekar rekne?Ja jsem ted 34+5tt a zitra jdu na gynekologii do porodnice tam kde budu rodit.Myslite,ze se mam zeptat?Je mi jasne,ze se behem porodu muze cokoliv zmenit.
Dekuji a preji hezky den.

blahova_andrea
24. říj 2012

Na kontrole v porodnici ti určitě řeknou, jak to vidí s velikostí miminka a porodem. Ale jak píšeš. V plánu může být přirozený porod a pak můžou nastat komplikace a na rychlo se půjde na císaře. Zítra budeš moudřejší 😉 Ale s jistotou už teď v ničem nepočítej 😀

vendullka
24. říj 2012

Pokud je všechno v pořádku, měla by jsi rodit přirozeně, ale to je tak nevyspitatelná otázka, že Ti na ni nikdo 100% odpověď nedá.

monahr
autor
24. říj 2012

@blahova_andrea Ok dekuji 🙂

monahr
autor
24. říj 2012

@vendullka Taky dekuji nu uvidime🙂

ange_de_la_morte
25. říj 2012

myslím že teď ti to už určitě řeknou, CS je plánovaný obvykle kvůli například srdečním vadám, vysokému tlaku v očích ( neodborně napsáno 🙂, a dalším onemocněním, pokud je celé těhu vpohodě tak jediné dva důvody které by připadaly pro plánovaný CS je velikost miminka vzhledem k velikosti pánve nebo že by dítě bylo hlavičkou nahoru - a to už teď určitě zjistí ( jak váhu odhadem tak polohu a mimi se už nejspíše teď točit nebude)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru