Miminko čekám každým dnem
Ahojte všichni.je tady někdo kdo by si semnou rád psal?čekám na miminko každám dnem a jsem z toho šíleně nervozní.tak bych si ráda s někým psala,kdo je taky v takové situaci. x-)
Holky tak jsem zpátky ,5 hodin bolestí a na h..... 😢 prostě si v porodnici klidně přestaly
No to teda zahrává a já tady bulim jak želva,připadám si fakt totálka strašně 😢 😢 už jsem byla smířená s útrým a ona mi pak dá takovouhle naději 😞
Teda holky, občas vás vidím na titulní stránce a dnes mi to nedalo a šla jsem se podívat, zda ještě jste tu 2v1🙂 Hlavně Lenkazdenek, vždycky jsem viděla právě její poslední příspěvek na titulce. No a vidím, že jste furt tady! :-p
Tak jen přeju hodně sil, věřím, že to zmáknete a brzy se tu potkáte i "s miminky" Hodně štěstí!😉
Tak jen přeju hodně sil, věřím, že to zmáknete a brzy se tu potkáte i "s miminky" Hodně štěstí!😉
Holky tak ty bolesti jsou zpět :-p malá má smůlu už na ní kašlu,dokud nevyleze hlavička tak nikam nejedu :-N
Tak se držte!!Jsem zpátky,a dávají mi ještě týden,v pátek jdu na kontrolu a na vyvolání asi až v pondělí.Slova doktora:Nulový nález,na porod to vůbec nevypadá,miminko má kolem 4,5kg a to nemá smysl při takovémto nálezu vyvolávat,pokud se to do týdne samo nerozběhne tak CŘ.
Lenuli ses ještě doma??Nebo že by???Alespoň někdo,držím palečky a jestli to máš za sebou tak blahopřeji.
Mona asi tady zůstanem sami.Kdy jdeš ty na kontrolu???
Lenuli ses ještě doma??Nebo že by???Alespoň někdo,držím palečky a jestli to máš za sebou tak blahopřeji.
Mona asi tady zůstanem sami.Kdy jdeš ty na kontrolu???
Ahojky loucno:-)jojo a jsme tu sami🙂já ti teda držím pěsti aby si to malej taky rozmyslel a šel sám🙂
leni🙂taky moc gratuluji🙂a jakjste se drželi?a porod dobrý?
leni🙂taky moc gratuluji🙂a jakjste se drželi?a porod dobrý?
Loucna, tak to ta fakt nechavaju si to vytrpieť strasne dlho... A gratulujem novym maminkam. Ja to už nemožem vydržať, v noci vôbec nespavam maximalne 3 hodiny. Napr včera som isla spať o pol jednej rano a o stvrtej už som bola hore o jedenastej som sa vybrala do poradne, tam bolo vsetko ok... na ceste z porodnice už mi bolo blbo a jak som dosla domov tak som ledva dobehla k záchodu a vyvratila som vsetko snad aj zo včera... :-S cely den mi je blbo a ta bolesť jak pri menzese tu mam furt a križe ma tiež bolia, ale su to take nepretržite bolesti...už aby to bolo...
Začni psát odpověď...

Odešli
Neboj to je ke konci prý normální 😉