Noční bolesti a výtok - blíží se porod?

miba10
24. říj 2017

Ahoj holky, jsem 36tt poslední cca týden mě v noci bolí břicho. Ne teda celé, ale spíš podbřišek a více na pravé straně (asi vice i spim na pravém boku) a nemůžu se téměř ani otočit. Nevím jestli to jsou posličci nebo co. Dneska jsem si i všimla jakoby vytoku nebo jak to říct. Omlouvám se za popis, ale spíš bílý až bilozluty, bez zápachu a více méně mazlavy. Že by zatka?
Díky za názory

fandysek_1
24. říj 2017

Pridávám se k příspěvku. Jsem taky 36 týden a mám to samé kromě toho výtoku. Bolesti na pravé straně a bolesti podbřišku jako při ms. Poradí někdo?

miba10
autor
24. říj 2017

@fandysek_1 bude to znít blbě, ale jsem ráda, že to nemám sama. Už jsem si myslela, že se moc pozoruju nebo tak 🙂

pavca1982
24. říj 2017

To není zátka ta je trochu jiná.Ten výtok je normální já ho měla pokaždé dva měsíce před porodem.Všude píchá a všechno bolí.Tak to vydržte už se brzo uleví.😉

dagmar_hribek
25. říj 2017

Ja teda noční bolesti nemám ale poslíčky pres den jako vyšitý.to mi ztuhne celé břicho dostaví se bolest v celém podbřišku akorat ze nepravidelné .po pul minutě minutě to poleví.vytoky jako takové bilo-žluté uz mam skoro mesic a hodně silný.deloha trenuje na porod,obcas si rikam ze by mohla uz dotrenovat.nic moc příjemného když mi to chytne v autě kdyz řídím a vzadu vezu dvou a pul letý dítě a ze ty posličci umí občas slušně bolet.modlim se za kazdy den aby uz se mrnous rozhoupal.na monitoru uz se taky občas objeví nějaký ten stah ale k porodu to pořád nevede.ty konce se prostě musí přetrpět.zlaté první těhotenství to jsem neznala co je to tvrdnuti poslicci nic.

dagmar_hribek
25. říj 2017

Od 37tt me navic uz nikdo nevysetroval jestli se tam dole něco chystá nebo ne.prej uz muzu normálně rodit tak je to pry zbytečné

linee
25. říj 2017

Holky,ja mela to same,byly to poslicci.Na vytoky jsem take trpela.Pokud to nejsou krizove bolesti,ktere neutichaji a nedaji vam spat,tak to se telo pripravuje na porod. Ja se kolikrat v noci na tu bolest vzbudila.Porodni bolesti neutichaji,vetsinou jsou pravidelne a jejich intenzita stoupa a neutichnou ani po teple sprse.

miba10
autor
25. říj 2017

Holky díky, ja to mam chvilema i pres den a je to ď n ode dne jakoby silnější. Zatim nechci plasit, spis se těším az uz budeme mít tu malou cacoru u sebe.
Co se toho vytoku týče, ja na to netrpim. Dneska ráno ze me cosi vypadlo, ale bylo to bile a na papire nic. Takže asi nějaký takovy ten tehu ochranný vytok 🙂

fandysek_1
25. říj 2017

@miba10 sama v tom určitě nejsi, já jsem stále v jednom kole a extra se nepozoruju, ale tohle mě taky překvapilo

drakenn
25. říj 2017

Poslicci jsou nepravidelne stahy delohy.. Proste vam ztvrdne brisko a i to zaboli.. Vytok je normal. Zatka byva vetsinou jednorazova a byva to hlen ci gel ruzne zabarveny, zluty ci vetsinou mirne krvavy.. Ale dle popisu se vase telo pomalu chysta na porod..

miba10
autor
25. říj 2017

Ja se taky nejak nezastavim, ale ted jsem musela zvolnit, protože se mi pridaly otoky a mam velky problém se dostat do bot. Takže to stridam jeden den aktivní a druhy den odpocinkovy 🙂
Co se toho břicha týče, tak se asi už malá tlačí dolů, protože když jsem v klidu, tak me picha jakoby ve spodku. Ale jen když jsem v klidu, jinak ne. No uvidíme, třeba se na nás bude chtít podívat už dříve 😉

dagmar_hribek
25. říj 2017

@miba10 ostrou bodovou bolesti tam dole jakoby na čípku cítím také obcas musím az zastavit nebo zvolnit.taky mi všechno začalo kolem 36tt a jsem pořád celá.je to hrozný ten konec.ja si ty posliky fakt užívám denne a několikrát ze uz to člověk ani nepočítá.ja se říká tělo se připravuje na porod deloha trénuje.v mem případě kez by uz dotrenovala a rozjela to na ostro 😀.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru