Jaké pořídit capáčky?

monykk
5. říj 2014

Ročnímu synovi chci pořídit capáčky,líbí se mi Capiky a Dadoos.

m_aja
5. říj 2014

Já nedám dopustit na capáčky zn. Pegres, konkrétně tyto - http://www.pegres.cz/cz/katalog/detska-obuv/cap..., - všechny naše holky je měly jako první botky a byly skvělé. 🙂

radushka1
5. říj 2014

Též jsem tehdá vybírala mezi Capiki a Dadoos, nakonec jsme šli do Capiki, říkala jsem si, kdyby je nechtěla na noze, jako hodně dětí kolem.... Jsou super a fakt stačily, jestli si myslíš, že bude zima od podlahy, jdou do nich koupit vložky. Malá v nich začínala cupkat na doma a super, vydržely jí tak do 17 měsíců, při hraní nezavazí, nekroutí si nožky. Super.

lilinnka
5. říj 2014

Máme Capiki a za nás doporučujeme 🙂

bludiicka
5. říj 2014

Taky Capiki, už třetí velikost a jsou super.

betelgeuzz
5. říj 2014

Koupila jsem 2x nolen, pak jednou capiki a ty se nedaly kvalitou vůbec srovnat. Kůže popraskala, prodřela se, po jednom dítěti vypadají hůř, než nolen po 2. takže jsem se vrátila zpátky k nolen.

irennn
5. říj 2014

Pokud má vysoký nárt, tak rozhodně nedoporučuji capiky :( my je malému nedostali na nohu ani po vyměnění gumičky...doma má protiskluzové ponožky a na zimu pořizujeme capáčky STONZ (zítra by měli mít na stránkách naboso.cz nové skladem,já objednávám). Velmi doporučuji si přečíst tyto stránky, mám také ročního chlapečka.

http://www.nohynaboso.cz/

http://www.nohynaboso.cz/obotach/

http://www.nosenideti.cz/348/zobrazit_skupinu_z...

luji
5. říj 2014

Na doma jsme meli teple protiskluzove ponozky, capacky od Capiky ji porad padaly.Na ven jsme meli capacky od Pegresu, odchodila v nich prvni 4 mesice a ted uz budeme kupovat zimni 😉

katyxq
5. říj 2014

My měli několikery Dadoos, asi je malé zas na zimu pořídím. Jsou super 🙂c

pampalin
6. říj 2014

Malej měl přesně ty, co Ti v odkazu poslala m-aja, ty bordové. A byly fakt super a vydržely. Jinak teda já myslela, že capáčky jsou botky pro nechodící, to, co myslíš Ty, tomu jsem teda já říkala první botky.

milmic
6. říj 2014

My máme Nolen a maximální spokojenost pro všechny děti. 🙂

renny83
17. říj 2014

Já měla pro roční dcerku vybrané Nolen, ale nakonec jsem koupila Capiki. Jsem z nich zklamaná, dle velikosti menší mít nemůžeme, ale vůbec nesedí. Shrnuje se nám pata pod nohu, takže se bojím, aby z toho neměla puchýř. Na lezení asi postačí, ale na první krůčky a vstávání, alespoň pro nás, ne :( Takže vyzkouším ještě Noleny a doufám, že nezklamou.

nonnni
17. říj 2014

z ceskych bezkonkurencne Nolen, jinak shooshoos a pediped...