Jak zhubnout, když to nejde?

31. led 2025

Chtěla bych zhubnout tak 5 kg, ale nedaří se. Nejsem tlustá, ale prostě chci vypadat líp. Měřím 175 cm a vážím 63 kg. Přijde mi to moc, necítím se dobře. Zvláštní je, že váha se drží. Nějaké rady, tipy?

berenika39
31. led 2025

A jak hubneš? Skoro vždycky to jde. Nenapsala jsi, co děláš proto, abys zhubla. Je možné, že jsi na tom s váhou tak dobře, že tělo nepustí... při té výšce je váha ok...

autor
31. led 2025

@berenika39 Přiznám se, že necvičím, mám sedavé zaměstnání a nikdy jsem na pohyb nebyla. Omezuji se v jídle.

j.a.n.i
31. led 2025

Možná spis nez hubnout by ses mela zacit hýbat... Pak se budes citit lip.

marketa1218
31. led 2025

A tahle váha ti přijde moc na tvoji výšku? V tom případě já jsem slon 😃🙈

leslieth
31. led 2025

Řekla bych, že při této výšce je váha krásná, navýšila bych bílkoviny ve stravě a začala s nějakým cvičením…třeba caroline girvan má na yt úžasné cvičení, postava se bude krásně formovat. Váha je pouze číslo ;)

hasara33
1. únor 2025

A víš proč ti to nejde? Protože tvoje tělo má víc rozumu než ty 🙈 máš normální, zdravou váhu 😉 pokud se potřebuješ zpevnit, tak v tom ti omezování stravy nepomůže, musíš začít cvičit a pokud máš sedavé zaměstnání, tak o to víc bys měla nad nějakým pohybem přemýšlet a to ne kvůli hubnutí, ale hlavně kvůli benefitům pro zdraví, které pohyb přináší.....a samozřejmě i postava se ti lépe zformuje 😉 nicméně musíš k tomu i adekvátně jíst 😉

1pomnenka
1. únor 2025

Je to v hlavě. Nikdy se nebudeš cítil líp, nic pro to neděláš. Omezování v jídle ti nepomůže, tělo si udělá zásoby na horší časy. Když nechceš cvičit, tak musíš alespoň chodit.

drzticka81
1. únor 2025

Mam stejnou vysku a 70 kg, a to uz mam o 7 kg mene a vaha se mi drzi na te 70. Nejprve jsem vyradila sladke, v lete jsem pridala pohyb-chodila jsem na prochazky, od zari jsem zacala kazdy den cvicit cca 10 minut, pak 20. Stale denne nachodim cca 10 kg pesky. Pres prosinec nebyl cas a i nemoc, takze se to stoplo na tech 70 kg. Ja se citim dobre (a to jsem pred detmi mivala taky 63 kg) i v techto kilech. Jinak dodrzuji i prerusovany pust, protoze mi vyhovuje. Jim jen snidani, obed a veceri, snazitm se o jidla, ktera mi chutnaji, ale myslim, ze jsou i vyvazena. Od ledna jsem zacala opet cvicit - cvicim na sve problemove partie - spodni bricho a stehna, paze a vysledky vidim - vlezu se do veci pred prvnim porodem, ma postava vypada zpevnene a o tom to je, ne o kilech. Pokud k tomu zhubnu, bude to tresnicka na dortu.
Doporucuji tedy zacit cvicit, nemusis hned hodinu - pisu, ja si nasla cviceni na 10 minut, pak pridala jeste jedno. Plus chodit, kam se da, pesky.

kakba
1. únor 2025

Jsem stejne vysoka, jen mam min kilo a uz jsem jak lesenarska trubka. Fakt nemas spatne zrcadlo?

llluckaaa
1. únor 2025

Není nic zvláštního, že se tě při 175 cm drží 63 kg, moc to určitě není. Pokud zhubneš, tak to neznamená, že budeš vypadat líp. Radu mám - začni cvičit, budeš se cítit líp a třeba přestaneš tolik řešit, kolik vážíš.

cilkat
1. únor 2025

Mám 171 cm... při 62 kg jsme byla štíhlá a výkyvy dolů obvykle končili chřipkou nebo něčím podobným. Uznávám, ež stavou nejsem úplně křehká víla, ale kultrurista rozhodně taky ne. Takže po pravdě pochybuju, že můžeš zdravě shodit váhu.
Pokud se to nelíbí postava, odhadovala bych, že ti fakt spíš chybí svaly a nějaké zpevnění, než že ti přebývá tuk. Takže netrápila bych se hlady, ale začala trochu cvičit. Ale sleduj pak centimetry, ne váhu. Ta možná půjde nahoru, protože svaly jsou těžší než tuk. Ale prostě jsou pevnější, zdravější a tudíž i "hezčí".