Multisport karta - kde ji sehnat?

sarinkapetracku
16. srp 2018

Ahoj, nevíte někdo kde bych mohla sehnat multisport kartu? Díky za jakékoliv tipy, musím se začít hýbat konečně a tohle mi přijde uplně super...

bassetlady
16. srp 2018

Pokud vím, tak je to firemni benefit. Takže pokud Vám ji nezajistí zaměstnavatel nebo ji nemá v zaměstnání někdo z kamarádů či rodiny a mají možnost mít přidruženou tak máte smůlu.
Protože to vždy platí ten kdo má primárně tu kartu, takže nikdo rozumný a soudný si ji pro cizího nezařídí.

elsy3
16. srp 2018

@sarinkapetracku Ahoj, já ji mám v práci. Mohla jsem o ní požádat po zkušební době. Jinak nevím, že by se dala získat jiným způsobem.

barchen
16. srp 2018

@sarinkapetracku Jedna se pouze o firemni benefit a je na jmeno, plus se jeste prokazuje druhym dokladem. Je mozne mit k hlavni karte jeste doprovodni za vyssi cenu ale take pouze pro rodinneho prislusnika zamestnance na jmeno, co ten benefit ma od zamestnavatele. Koupit se to neda. Ale jinak super benefit.

berenika39
16. srp 2018

To je karta, kterou dotuje zaměstnavatel - takže bud musíš pracovat ve firmě, kde to nabízejí nebo si prostě zaplatit fitko. Že by karta jen tak někde byla k mání....kdo by platil ten rozdíl mezi reálnou cenou fitka a tvým doplatkem?
Hábat se můžeš začít i bez karty 🙂

sarinkapetracku
autor
17. srp 2018

tak jsem si něco pozjištovala a jedna kamarádka mi poradila multisportprotebe.cz, že to má odtamtud a je moc spokojená. tak to vyzkouším, sice to neni uplně levný ale i tak se mi to vyplatí. každopádně děkuju všem za tipy !!

berenika39
17. srp 2018

@sarinkapetracku buď děláš reklamu tomu webu nebo piješ moc vína.....co se ti na tom může vyplatit prosím?

konidana
20. srp 2018

@berenika39 pražákum se možná vyplatí.. ono to je jen o pár (slovy dvě) stovek dražší, než co se u nás za multisportku platí zaměstanavateli.

sarinkapetracku
autor
20. srp 2018

v praze do BBC vršovice stojí měsíční permice 990,- takže ta multisport je stejně drahá a navíc s ní můžu jít i kamkoliv jinam. je to bohužel tak, pražáci musí platit všude hrozně moooooc ☹

zaludova
20. srp 2018

Ja mam teda normalni z prace. Ale i za 990 by se mi vypaltila. Procvicim 430kc tydne. A to bydlim v celkem malem meste.

bassetlady
20. srp 2018

@konidana já ji měla u jedné firmy za 200 a u druhé komplet zdarma

eldam3
28. únor 2019

V praci :D já chodím do zone4you.cz normálně a že se to vyplati 🙂

lolazz
15. led 2020

@sarinkapetracku díky moc, podívám se na to! 🙂