Co obléknout 7mi měsíčnímu synovi ke křtu?

alca22
28. srp 2008

Potřebovala bych poradit co dát mému 7. měsíčnímu synovi ke křtu za oblečení. Jestli máte někdo zkušenost prosím o radu 😒

ivusakos
28. srp 2008

Prcek byl stejně starej a měl na sobě džíny, košili a adidasky 😀 Nikomu to nevadilo! My jsme se s manželem samozřejmě pěkně vyfikli.

andelka
28. srp 2008

Křtící šatičky? 😀
to byl vtip.
Já bych dala děťátku něco svátečního, ale pohodlného. Holčičku bych každopádně oblékla do bílých šatiček s volánkama a mašličkama, ale kluka? Něco pěkného, decentního a aby se hodil k vám. Jakože dítě ve sportovním a rodiče jak do opery mi přijdou jako pěst na oko. Křest je společenská událost, významný den. Jak byste ho oblékli třeba na oslavu kulatin babičky?

andelka
28. srp 2008

jinak u nás se křtí většinou malé děti a ty jsou v povijanu, nebo dospělí, takže spíš odhaduju. 😉

petimat
28. srp 2008

ahoj, sehnali jsme na mimibazaru pro synovečka takovou miniaturku obleku, černý kabátek se světlou náprsenkou, bylo to sladký 🙂
zkus projet www.mimibazar.cz, jsou tam mraky oblečků, určitě se něco najde 😉

ivusakos
28. srp 2008

Jojo, andelka: jako do opery jsme nevypadali🙂. Nebudu ale přece prckovi nechat šít oblek (teď chci přehánět) kvůli dvaceti minutám. Je to svátek, ale na našem křtu bylo je osm lidí, takže, žádná sváteční megaakce.

frog
28. srp 2008

My dali malá na křest bílé kalhoty,sváteční bílý svetýrek a bílé botičky,měli jsme to začátkem března a byla ještě dost zima,takže šatky nepřicházely v úvahu a byl tam i chlapeček a byl v bleďounce modrém a bylo to hezké.

andelka
28. srp 2008

frog: No něco takového jsem měla na mysli. Akorát, že jak jsem teď v létě, tak mě napadlo letní oblečení. Taky doufám, že my smi budeme křtít v teplém období. Ale v zimě bych dala taky kalhoty a svetřík nějaký sváteční. Pro kluka je to trochu těžší, ale fakt bych dala něco decentního, kalhoty a lehký svetřík (podle toho jak je v kostele), nebo košilku.