Kombinéza Reima nebo set Columbia pro 1,5roční dceru?

lerim
29. zář 2016

Zdravím, potřebovala bych poradit. Mám dceru skoro 1,5 roku, je drobná (80 cm, 10 kg). Proto jsem se chtěla zeptat, co doporučujete na zimu? Kombinézu jsem už jednu koupila ve výprodeji po zimě (je větší), ale chtěla bych buď ještě jednu nebo uvažuju o zimním setu. Jezdíme na hory.
1) Co je tedy podle vás lepší? Na plenkách budeme přes zimu určitě, takže čůrání neřeším. (I když mi nepřijde jednodušší vysvléknout bundu a pak ještě sundat kalhoty 😀).
2) Rozhoduji se mezi kombinézou Reima (a tady právě nevím velikost, slyšela jsem, že velikostně bývají větší, máte, prosím, zkušenosti, jestli by postačila 80 nebo raději větší 86, ale aby zase neplandala) a zimním setem Columbia http://www.columbia-sport.cz/detske-kombinezy-c..., ale nejmenší velikost 2T dle tabulek odpovídá výšce 86-92 cm. Tak nevím. 🙂

Moc děkuji za reakce a odpovědi. 🙂

visnule
14. říj 2016

Pokud neřešíte plenky, tak určitě kombinézu. Sníh nikam nevleze a dítko se může válet, jezdit po zadku... U Reimy určitě tu 80. Moje malá má teď 88 cm a velikost 80 ještě stále obleče, nosila ji celou minulou zimu (to měla něco přes 80 cm) a byla jí krásně. 86 jí je ještě teď velká! A jinak Reimu doporučuju, odchodili jsme v ní celou zimu a je stále jako nová.

cabalkova
14. říj 2016

@lerim Ja taky urcite doporucuju kombinezu a Reimu, nasi male byly v dubnu 2 roky a jeste tuhle zimu chodila ve velikosti 80 a byla ji akorat. Reima je skvela kvalita, i kdyz se valela v breznu v rozmoklem technickem snehu, tak se nepromocila, takze za nas jednoznacne super volba. Sla bych do reimy, na letosek ji mam pro obe deti.