Kde nakupovat oblečení pro miminka?

miskamysicka
7. zář 2017

Ahoj, ráda bych se zeptala, kde nakupujete nebo jste nakupovaly oblečení pro miminka? Já chci určitě zavítat do Pepca a přiznám se, že jsem tam pár kousků ulovila, když jsme miminko ještě pořádně ani neplánovali. 😂
Hodně se mi líbí oblečky v H&M, ale přijde mi to na docelou obyčejnou značku kolikrát poměrně drahý, i když jsou slevy. Taky se rozplývám nad oblečkama v Nextu, konkrétně v outletu ve Fashion areně. No ale jinak mi přijde, že nemám vůbec nápad, kam jít nakoupit, jakože fakt NAKOUPIT, ne jen dva kousky. 😀

aktakd
7. zář 2017

Ahoj, resila jsem stejnou otazku nedavno. Neco jsen koupila v Pepcu, Tescu, H&M,C&A a dost veci jsem teda koupila bazarovych tady na MK. Ale dost se mi osvedcily takove ty male obchudky s kojeneckym zbozim. Snad vzdycky tam maji to, co hledam. A maji tam dost i velky vyber. U nas v malomeste navic vetsinou berou ceskou vyrobu, takovej prijemnej bonus a i ceny byvaji privetive.🙂 Aspon takova je moje zkusenost.

alkuska
7. zář 2017

Super nákup byl v Primarku ve Vídni při předvánočních výprodejích. Jakože fakt nákup, několik kabel věcí na celou rodinu, cena podobná jak v Pepcu ale kvalita lepší. Ale chce to kápnout na ty výprodeje aby to stálo za to.

miskamysicka
autor
7. zář 2017

Jeee, no na Primark bych uplne zapomnela! Tam jsem dvakrat do roka, akorat v Drazdanech. 😊 Ted se tam chystam v litopadu pro Vanocni darky, tak bych vzala jednim vrzem. Diky!

elena887
20. lis 2017
Uživatel elena887 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elena887.

Já nakupuju nejraději přes internet..znáte to, neni čas ani energie běhat po obchodech, když máte dítě. Takže jsem si našla vždy vše potřebné na eshopech. Nedávno mi kamarádka doporučila Plnou peněženku, která má pod sebou spoustu eshopů a když přes ní nakoupim, tak mi vrátí část peněz zpět 🙂 Tak to mohu doporučit..