Stejné oblečení v různých velikostech. Máte tip?

vojtisek2007
5. lis 2011

Zdravím všechny maminky, sháním pro Elišku a její sestřenici oblečení na vánoční focení - Eliška má velikost 104 a Verunka 86 - set laclových (džínových/manšestrových,úpletových) ) šatek, jednobarevné triko s dlouhým rukávem a punčochy....aby to měli stejný 🙂 A nemůžu zaboha najít žádný e-shop, kde by měli všechny věci ☹ Neznáte nějaký ???? Hledala jsem i na mimibazaru, ale marně...když už najdu aby měla prodávající stejný šatky, nemá trika nebo punčochy...ach jo. Jo a je to akutní, potřebuji to do týdne...jinak bych vzala něco na objednávku, ale to je zas na 2-3 týdny ☹ Takže to nepřipadá v úvahu a do města abych něco koupila v kamenném obchodě se taky tenhle týden nechystám....děkuju za tipy.

evaviki
5. lis 2011

Napadlo ma akurat H&M, M&S, C&A, ale ani jedno nema eshop.. Keby som vedela, ze sa ti trafim do vkusu a ceny, tak by som to kludne vybrala a poslala..

evaviki
5. lis 2011

.

vojtisek2007
autor
6. lis 2011

@evaviki ahoj, děkuju, jsi moc hodná 🙂 nakonec jsem našla na mimibazaru - od nextu šaty s copatkou ve dvou velikostech, na marandy.cz jsem objednala trika a na kings.cz jsem objednala punčochy....sice trochu složitější,ale máme....

eleanthis
Odpověď byla odstraněná
Zobraz