Využily/i jste přechodovou kombinézu?

lena.k
16. zář 2012

Zdravim, maminky, porad dumam, jestli nasemu mladeti koupit prechodovou kombinezu, tj. neco na chladnejsi podzim, popr. mirnou zimu. \libi se mi takove ty chlupate 😀, takze me to laka. Na druhou stranu mame oteplene kalhoty i prechodovou bundicku, tak resim, jetsli to ma vubec smysl a jestli ji vyuzijeme. Jak to bylo u vas? Jake ma vyhody, nevyhody? Diky za odpovedi.

levandule_vanilkova
16. zář 2012

Ahojky. Já měla právě tu chlupatou alá lední medvídek z HM 🙂 Využila jsem ji kdyz Naty byli tak 3 - 4 měsíce. To byl zrovna podzim. Naty nosila na doma dupačky nebo overal a když jsem potřebovala rychle ven, tak jsem ji v tom jak byla navlíkla do medvídka a bylo to 🙂 My jsme ho tedy využili dostatečně.

schnek
16. zář 2012

využila jsem, neměla jsem ráda kalhoty+bundu, pže to dětem vylejzalo, kombinéza mi přišla mnohem pohodlnější a praktičtějí 😉

camelinka
16. zář 2012

souhlasim s levaduli 😉 😉 , bylo to nejrychlejsi a nejjednodussi na oblikani i svlikani 🙂

lucajdak
16. zář 2012

taky jsem využila maximálně a u druhého to udělám stejně tak🙂

olusenka
16. zář 2012

to teď řeším taky, popravdě jsem už přechodovou bundu objednala. Vel. 74 na teď a na říjen. Pak mám kombinézu teplou 80 na rok. Malému je teď 8 měsíců, nesedí, tak uvidím, jak bude bundu snášet. Já to kupuju po jiných dětech, ne nové, tak to tolik nemrzí, ale jako nové, a pak to zase prodám. Já bych ji vzala.

badik
16. zář 2012

Vzhledem k tomu že máte půlroční dítko a v kočárku vám nejspíš ještě bude ležet,myslím že mírnější kombinézu užijete víc než moc teplou.nezapomeňte že budete mít ještě fusak.my si loni vystačili s teplejší chlupatkou,fusak a když nastali vetší mrazy tak jsem dala ještě teplou deku.naducanou kombinézu jsme měli a vůbec nevyužili.Jinak jak píšou holky kombinéza je k nezaplacení oproti kalhotám a bundě.

ojo
16. zář 2012

mě to přijde zbytečné, já je měla jen ty kalhoty a bundu...nicméně, kdyby někdo třeba půjčil, tak bych se nebránila, ale kupovat mi to přijde zbytečné, když už bundu i kalhoty máte doma... 😉

raada
16. zář 2012

Chlupatou kombinezu využijete do fusaku i v zimě, kdlisně kupte🙂

coxa
19. zář 2012

Využili jsme, třeba i v zimě do auta na delší cestu, kdy na pořádnou kombinezu je v autě teplo a bez ní by byla zima. 😉

sabuse1
19. zář 2012

taky jsme využili u obou dětí, je to pohodlnější než kalhoty + bunda a rychlejší na oblékání

kikimaruska
19. zář 2012

Využívala sem ji hodně. Na mimi jsem měla i bundičky a nevyužila je vůbec a pak prodala. Dokud je mimi ležící v kočárku, tak byla bundička spíš na obtíž a kalhotky též (používali jsme dlouho dupačky a overálky, kalhotky a tepláčky vůbec). Bundičky jsme začali používat, až když malý začal chodit a to bylo v 19 měsících, takže pro další miminko do roka počítám zase jen s kombinézkami. 🙂

antarres
19. zář 2012

kombinéza je praktická, oblíkneš dítě celé a velmi rychle, stejně má plínku, takže nějaké svlékání kvůli čůrání u nás přišlo mezi 2-3 rokem. Ale v tomto nízkém věku určitě kombinézu. Do kočárku jsem tedy měla beraní fusak, takže stačilo jen něco trochu více teplého a malá byla v teplíčku. Přechodovou kombinézu bych využila při rychlém přesunu třeba autem (ale aby zase dítěti nebylo moc horko) k doktorce a tak.