Zimní kombinéza značky Reima. Máte zkušenost?

myskin
28. říj 2010

Ahoj, nemáte prosím některá zkušenosti s kombinézou od této firmy? Objednala jsem ji pro 2,5letou dceru, už přišla a teď váhám zda splní očekávání. Zdá se mi tenká, je dost objemná malá v ní vypadá jak panáček Michelin. Jinak provedení dobré i materiál příjemný. Trávíme dost času venku na horách, kvůli tomu jsem chtěla nějakou kvalitní a tahle má i membránu. Ale tak nějak potřebuju ujistit že to není drahý přehmat 🙂 .

mysaq
28. říj 2010

Ahoj, kombinézu Reima jsme měli celou minulou zimní sezónu a nedám na to dopustit. Bětce bylo vloni také něco málo přes 2roky a zvládli jsme s tím super celou zimu. Hodně jezdíme na hory a tak jsem chtěla také něco kvalitního. Trochu jsem se bála, jestli to zvládneme jen s jednou kombinézou a váhala jsem, jestli koupit dvě levné, nebo jednu dražší. Nakonec jsem šla do dražší a nestalo se nám, že by kombinéza promokla, nebo, že by byla Bětka studená po návratu domů, takže super. 🙂 Reimu mohu doporučit a určitě nemusíš mít strach. Také mi to přišlo trochu větší, ale letos jsem ráda, protože jsme si kombinézu zkoušeli a ještě to půjde, takže to vypadá, že začátek zimy zvládneme s loňskou kombinézou a pak doufám, že seženu něco podobně kvalitního už v lednových výprodejích.

myskin
autor
29. říj 2010

Díky za odpověď. Dneska jsem ji znovu vyzkoušela a necháme si ji. Je fakt že jde jenom o zvyk, většinou dělají kombinézy úzké. Ale materiál je krásně poddajný, malá v ní nechodí jak robotek. Loni jsme měli od Tchiba, nebyla špatná, ale přišla mi málo teplá. Tak snad Reima bude dobrá. Máme od nich ještě nepromokavý komplet a ten je super.