Akupunkturní body. Nechat přestřelit náušnici?

wiinnii
8. zář 2017

Holky, nechavala jste nektera prestrelit holcicce nausnici? My byly vcera (dcera 13m) a nema je soumerne (neni to nejak markantni). Doktor rikal, kdybych se rozhodla, ze v tom neni problem. Me osobne by to az tak nevadilo, ale nechci, aby byla mala jednou mestastna. Mam trochu obavy z akupunkturnich bodu v ousku. Ale asi bych se mela rozhodnout rychle a nausnici eventualne vytahnout.

jezz1e
8. zář 2017

Já bych to tak nechala. Sama je mám sice možná souměrně (takhle pečlivě jsem to tedy nestudovala), ale v jednom uchu asi něco nastřelili, takže snesu jen zlato/stříbro a to ještě jen na pár hodin, pak se mi dírka zanítí. Takže další nastřelování bych neriskovala.

dzogobela
8. zář 2017

Mne to prijde celkem soumerne, neresila bych.

jade85
8. zář 2017

Teď už bych to nechala, ale příště bych šla do profesionálního piercingového studia, to nastřelování je zlo.

syrinxka
8. zář 2017

Připadá mi to taky celkem souměrné podle fotky. Ale mám jednu známou která nechávala přestřelit naušničku holčičce. Tak je to asi normální. Je teda pravda, že byla mladší než vaše. Co se týká akupunkturních bodů, tak mi mudr říkala, když jsem nechávala nastřelovat dcerce někdy ve 3-4měsících, že takhle malé děti je ještě nemají tolik vyvinuté, přišlo mi totiž divné, že jsem si měla sama udělat tečku fixou kam tu dírku mají nastřelit.

makky1310
8. zář 2017

Mne to pripada ok. Ono i kdyz to budes mit krasne rovnomerne tak po zahojeni si ta dirka muze jakoby "sednout" a zas bys tam mohla najit odchylku.

wiinnii
autor
8. zář 2017

@syrinxka ja si delala ty tecky taky sama. Ale mala se u druhe nausnice lehce pohla. Jeste si rikam, ze ted to jde vic videt, kdyz jsou tam ty vetsi pecky, ale az vymenime za klasickou nausnici, vic se to ztrati.

leneee
8. zář 2017

Hezky den,dcera to ma podobne a s visaci nausnici se to vizualne ztrati. Ja mam odmala take kazdou trochu jinak a kdyz nausnicka visi,tak to nepoznate,navic jsou tam okolo vlasy,hlavou hybete... nikdo to zkoumat nebude 😉