Matrace do cestovni postylky, ochrana matrace

macekzmalacek
2. zář 2017

Dobry vecer, resime nyni spani miminka. Na byte mame klasickou drevenou postylku s pevnou matraci.. ale je potazena latkou..mate zkusenosti s nejakym chranicem matrace v rozmerech detske matrace? Kde, jaky poridit za rozumnou cenu?
Druhou vec, kterou resime, protoze casto cestujeme na druhy konec republiky, kde mame rodice, vikendove spani pro mimco..sehnali jsme z druhe ruky cestovni postylku a k ni byl takovy molitan, asi 5 cm tlusty, ale velmi mekky..to asi pro male mimco neni zcela ok, ze? Je trochu jinych rozmeru, tak nevim, kde do toho sehnat matraci lepsi.. 😕 za vsechny tipy dekuji

barumat
2. zář 2017

Já bych si prostě přivezla svojí matraci z postýlky, nebo koupila novou, není to taková investice a rozměr je stejný. Jinak já mám nepromokavý potah na matraci, dá se prát a z jedné strany je na omak jako froté, z druhé strany jako pogumovaný. Mají všude možně.

soleilll
2. zář 2017

@macekzmalacek Chránič matrace najdeš určitě v každém větším baby-schopu. Dá se to řešit i nepromokavým prostěradlem, se kterým mám já osobně dobré zkušenosti a jiná prostěradla v postýlkách nepoužívám. Jestli bude dítě spát často v cestovní postýlce, oprávněně se bojíš o jeho záda. Koupila bych novou matraci, dají se najít různé výšky, tedy i molitanové, ale jestli se vám vejde do auta v nesloženém stavu (molitanovou snadno sroluješ), pořídila bych plnohodnotnou.

muhehehe
2. zář 2017

Pokud cestujete za rodiči opravdu často, tak bych do postýlky koupila plnohodnotnou matraci (třeba taky z druhé ruky) a nechala ji tam (myslím tím u rodičů), protože pořád vozit matraci by byl asi dost vopruz.. a když pojedete s cestovní postýlkou někam jinam, tak jednorázově se klidně mimčo vyspí na matraci (resp. té placaté skládací věci 🙂 ) co je přímo origo k postýlce, popř. ještě přes to ten molitan. Co se týče chrániče matrace, to se dá koupit fakt všude a jistě všechny fungují 🙂 Já mám tyhle a supr, ani po častém praní žádný problém - https://www.vsepromiminko.cz/Chranic-matrace-do...

macekzmalacek
autor
3. zář 2017

@barumat rozmer je prave jiny...

macekzmalacek
autor
3. zář 2017

@soleill: 2 vikendy v mesici, proto chceme koupit novou, ale ma jine rozmery nez standardni postylka..

macekzmalacek
autor
3. zář 2017

@muhehehe : dekuji za odkaz, tam si chranic jiste vybereme