Můžu v těhotenství při nachlazení inhalovat heřmánek?

marketamiclova
25. lis 2014

jsem v 30tt těhotenství a mám takovou rýmu,že mám už zánět dutin..dostala jsem antibiotika a kapky do nosu.chtěla jsem se vás zeptat,jestli s tím máte někdo zkušenosti a jestli můžu inhalovat heřmánek či slanou vodu...nebo jestli pomůžou třeba teplé zábaly..už si nevím rady..moc moc děkuji za vaše odpovědi..

liska01
25. lis 2014

Mě na zánět dutin vlhké inhalování nedělá vůbec dobře. Nejlépe mi pomohlo rozpálit kuchyňskou sůl v rendlíku a pak jí nasypat do kapesníku, pořádně zabalit a pak ještě o jednoho kapesníku. Vydrží to hodně dlouho teplé a to jsem si přikládala na čelo. Rýma se krásně uvolní. Ale šla by i horká voda v takové té gumové lahvi asi. 🙂 Ale ta antibiotika by snad taky měla brzo zabrat.

juni
25. lis 2014

Mně na zánět dutin (kromě antibiotik) pomohlo prolévání nosu Vincentkou. Koupila jsem si na to spešl konvičku v lékárně. Teď jsem taky marod a myslím, že i díky to mu se mi "dutiny" vyhly.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru