NT domácnost. Co to vlastně obnáší?

sister05
15. únor 2020

Ahoj, mám zcela prosté otázky a ráda bych jednoduché konstruktivní odpovědi, abych si dokázala udělat obrázek.
Co je to vlastně NT domácnost? Kdy a za jakých podmínek (prostě proč) se do tohoto lidé pouští? Jak zavést v běžné konzumní domácnosti NT ? Co finanční stránka NT domácnosti, pokud nejsem manuálně zručná a neumím si sama produkty vyrobit?
Děkuji všem za odpovědi, to téma tuhle u nás někdo nadhodil, zaujalo mne a já (než si budu dál googlit) bych si ráda početla info zde. Bude možná ucelenější a praktičtější.

aktakd
Autor odpověď smazal
Zobraz
aklin
15. únor 2020

Ahojky. Je to jednoduche. Zda se to slozite, ale opak je pravdou. Zakladem je soda, ocet a kyselina citronova. Temito surovina vycistite celou domacnost. Prasek na prani - soda na prani a olivove mydlo Knossos nebo kokosove mydlo. Jar lze vyrobit nebo jednoduse staci pouzit olivove nebo kokosove mydlo.
Kosmetika - vyhodit vsechny komercni a drogerkove synteticke chemikalie. Nahradit kvalitnimi oleji. Zda se to silene, ale verte jeden olej lze pouzit na cele telo jak u deti tak i dospelych.
Myti vlasu - zalezi jestli chcete zkusit bezsamponovou metodu coz je dost levne nebo kupovat sampony pouze s prirodnim slozenim, ale priplatite si - lavera, alverde, weleda, urtekram. U techto vim, ze jsou prijatelne.
Pece o plet - kvalitni rostlinny olej, odvar ze sedmikrasek nebo rozemlete ovesne vlocky.
Vyhody - zlepsi se potize s pokozkou, eliminuje se mnozstvi plastu v domacnosti, setri se zivotni prostredi.
E-shop a recepty k tomu najdes na strance kosmetikahrou.cz