OK Alfa plus na imunitu. Máte s tím někdo zkušenosti?

sisinka2
21. lis 2011

Máte někdo zkušenost s přípravkem OK ALFA PLUS na posílení imunity? Dávám malé Preventan, je jí 4,5 roku a chodí do školky, ale má pořád virózy. Týden je doma a 3-5 dní ve školce.

hasky24
21. lis 2011

já ho používám pro sebe 😉 a je super nemarodila jsem už 3 roky 😉

judit22
22. lis 2011

Také by mě to zajímalo, jenže bych ráda znala objektivní odpověď od lajka, většinou se ozvou jen prodejci OKG, kteří se to snaží vychvalovat ☹ Já mam zkušenost jen s Colostrem od LR, to jsem minulou zimu dávala synovi, a nezamarodil celý rok ( ten předchozí celý promarodil, 8x zánět průdušek ). Letos na zimu mám už taky nakoupeno, ale celkem ráda bych vyzkoušela i ALfa +, ale mam strach, že to budou vyhozené peníze.

samsa
22. lis 2011

Ahoj holky, já ji koupila dětem. Tak má to dost odpornou chuť, takže starší to nevezme do pusy, pozná to i v pití ☹ Prostě u ní to neprošlo. Mladší se šklebí, ale vezme si to. Myslím, že mladší má průběh viróz slabší, ale jestli je to díky Alfě, to nevím, spíš, že je kojená a že by nebyla nemocná, tak to teda ne, od starší to bohužel chytá i nadále. Starší chodí do školky a je to hrůza, max. týden ve školce a 14 dní doma. Manželovi to ale zabralo, když chytne od dětí zánět nosohltanu, tak se s tím trápí i 14 dní a teď to poprvé vyzkoušel a do 3 dnů nejen, že neměl teplotu, ale vůbec nezačal soplit ani kašlat. Toť moje zkušenost. Právě jsem ve fázi, zda ji ještě koupit mladší nebo zkusit něco jiného. Starší teď dávám imunoglukan.

hanule05
23. lis 2011

Ahoj, tak nám teda nepomohla vůbec. Používala jsem ji loni téměř celý rok, ale starší dcerka byla přesto stále nemocná (tahala to ze školky), zkoušela jsem, po poradě s paní, která toto prodává upravovat dávky, ale stejně nic.

Ale na druhou stranu, na atopický ekzém nám moc pomohla Omega. Sice je smradlavá, ale fakt pomůže.
Myslím, že je to hodně individuální.
Já teď používám, bylinky od jednoho bylinkáře a ty nám, myslím pomáhají lépe. Sice virózu sem tam chytne, ale pak je lepší průběh.

aandrea22
27. lis 2011

My ji používali, taky imunoglukan, někdy to pomohlo víc, někdy míň, je ale pravda, že mi naše lékařky radila každou sezónu něco jiného. Poslední rok taky se víc snažíme spoléhat jenom na přírodní produkty, co dětem na moje překvapení velice prospívá. Koupila sem jim odpařovač propolisu - propolair a taky jim dělám čajíčky s medem.

zuzkaprivrat
17. led 2012

Holky, prodávám výrobky firmy OKG, kdybyste měla některá zájem. Na imunitu dceři ale dávám Baktevir - už od narození - vždycky kapku do mlíka, když je třeba někdo z rodiny nemocnej. Je jí 7 měsíců a neměla ještě ani rýmu. Dost často chodím k přírodní léčitelce, proti rýmě vytírám nos audironem - naředěný s převařenou vodou, dá se použít i jako prevence proti píchání uší...doporučuji! zuzana.privratska@seznam.cz