Pěna do koupele pro dítě - Vaše zkušenosti

gretka79
14. únor 2018

Ahoj, chci vás poprosit o zkušenosti a doporučení. Syn 4 roky chce pěnu do koupele. Má citlivou pokožku a občas i alergické projevy. Ne každou kosmetiku může používat. Máte tip na šetrnou pěnu, která hodně pění, příjemně voní a hlavně na ni nejsou reakce? Moc děkuji🙂

sunnurse
14. únor 2018

Za nás Hipp. Je pravda, že se jí musí dát víc aby pořádně pěnila, ale je šetrná a příjemná

plachetnicka
14. únor 2018

Nám se žádný přípravek s názvem "pěna" neosvědčil, děti (hlavně jedna z dcer) mají též citlivou pokožku. Jednou týdně jim dopřejeme pěnu tím, že plýtváme do vany sprcháč Linola, kterým se normálně myjí při sprchování. Postupně pochopily a smířily se s tím, že koupele s pěnou nejsou pro ně dobré.

petaov
14. únor 2018

Pokud máte sklony k alergiím, chce to přírodní kosmetiku. Aby to opravdu pěnilo a ještě vonělo, vždy tam nějaká chemie bude... Když chce syn pěnu, dám pod proud vody sprcháč. Máme Urtekram baby all over wash. S dobrým složením je také od Dr. Bronner´s (taky jsme měli, ale když byla nějaká oděrka na kůži, trochu štípal.)

gretka79
autor
14. únor 2018

Díky za tipy🙂 Pěnu u nás v domácnosti nepoužíváme, obecně nemám ráda moc chemie a snažím se to omezovat co nejvíce. Jenže odolejte dětskému přání🙂 Vždy se snažím vykouzlit pěnu ze sprcháče, ale ten moc nepění. Dlouho jsem hledala i sprcháč, teď jsme skončili u kosmetiky Mixa - ta mu problémy nedělá.
Díky za vaše zkušenosti, postupně vyzkouším a uvidíme😉

nada3
14. únor 2018

Myslím si totéž co@petaov . Já jsem ještě používala pěnu do koupele Sebamed baby, to je taky pro citlivou pokožku, ale už si nevybavuji, jak moc to pěnilo🙂 A určitě je dobrá ta Linola, dělají olej do koupele pro atopiky, ekzematiky, ale pěnit to bohužel nebude. Teď mám koupel Babylove z dm a dětem to nic nedělá, ale nejsou vyloženě alergici.

markel
14. únor 2018

Máme pěnu, dcera taky bojovala s exkzemem. Nevoni, neni to potreba, krasne peni. Naty http://www.econea.cz/naty-detska-pena-do-koupel...

lucasice
Autor odpověď smazal
Zobraz
lucasice
Autor odpověď smazal
Zobraz