Proč najednou přestal spolupracovat při výuce plavání?

lsx
21. únor 2012

Ahoj, poraďte mi, prosím. Se synem (18m) chodím už víc jak rok na kurzy plavání. Vždycky to probíhalo dobře, na plavání se těšil, potápění a jiné aktivity ve vodě ho moc bavily. Poslední 3 lekce ale stávkuje, je čím dál tím horší. Nechce spolupracovat. Musí si držet v ruce nějakou hračku. Nejradši by celou dobu jen tak bloumal, "plaval" v bazéně a jakoukoliv jinou činnost bojkotuje řevem. Jsem z něho nešťastná. Mám přestat chodit do bazénu nebo to mám vydržet, že to třeba někdy přejde... Má to někdo podobně jako my? Díky za rady.

petka80
21. únor 2012

Já myslím, že to je úplně normální a je to věkem. Dcera to taky měla (vlastně obě, ale u tý starší už si to tak nepamatuju, u tý mladší to mám ještě v živý paměti 😀 ) a taky zhruba v tomhle věku, prostě je to vzdor podle mě, trvalo to asi měsíc, všechno bojkotovala a taky už jsem měla pochybnosti, co budu dělat, ale zčista jasna to přestalo a byla zase zlatá. Takže já radím vydržet. A co jsem tak mohla pozorovat, mělo to hodně dětí kolem toho roku a půl.

takyja
21. únor 2012

@lsx Ahoj, plaveme už skoro 2 roky a měli jsme za tu dobu dvě vzdorovací období... první trvalo dokonce asi 2 měsíce. Je to normální... zase to přestane.

lsx
autor
22. únor 2012

Ahoj, díky za podporu. Fakt doufám, že ho to BRZY přejde. Kamarádky dcera měla tenhle vzdor při plavání asi rok. Ale taky vydržela. Jenže to "trochu" leze do peněz 🙂

weri1
22. únor 2012

to je úplně normální i nám na plavání říká, že dítka mají své období kdy stávkují...