Zadržení dechu miminka při kojení. Je to normální?

uyvona
17. pro 2008

Můj malej při kojení zatají občas dech a pak lape po dechu. Takže mu mírně poplácám na zádíčkách, abych mu to usnadnila a hýbnu s ním. Máte někdo s tímto také zkušenost? Myslíte, že je to normální? Slyšela jsem, že ano, ale mě to vždy vyleká. On totiž při kojení strašně hltá, tak nevím, jestli to bude tím. Srdíčko na poslech má v pořádku (dle prohlídek u dr.).

kate77
18. pro 2008

Ahoj...taky jsem koukala jak blázen,co to dělá...a jěšte se rozbrečela...stává se jí to i ted někdy..My se nekojíme..ale je to stejný,pije z flašky a jakoby zapomíná dýchat....a pak lapá dech...nevím proč to je..

janula319
18. pro 2008

Ahoj, my kvůli tomu skončili v nemocnici, malej mi při kojení přestal dýchat úplně, celej fialovej... ☹ Vzala jsem ho a obrátila hlavou dolů, tím se mu v bříšku nejspíš něco pohlo a zachránila jsem mu tak život, záchranka přijela až za 20minut. Udělali nám všechny možný vyšetření a na nic nepřišli, holt mu to nejspíš vletělo kam nemělo. Ptala jsem se tam ještě Dr. co je nejlepší udělat kdyby se to opakovalo, tak mi řekl, že jsem reagovala nejlíp jak jsem mohla 😉

uyvona
autor
18. pro 2008

Janulo, tak můj malej zatím fialovej nebyl, bylo to jen na pár vteřin, ale je to tedy o nervya o strach 😨 ☹

janula319
19. pro 2008

Jo, chce to dávat bacha, já jsem byla ráda, že se to nestalo v noci, protože to u kojení usínam 😒