Dárky pro 3 leté dítě. Poraďte, co koupit

tomasek06
17. říj 2009

Malému budou zanedlouho tři roky a za chvíli Vánoce a já vůbec, ale vůbec netuším co mu koupit. Připadá mi, že máme skoro vše a nic nového mě nenapdá. Myslíte si, že už je vhodná stavebnice? Nebo nějaké společenské hry?

janapavlik
17. říj 2009

Myslím, že není nikdy dost stavebnic, ale určitě i puzzle. My kupujeme malé k vánocům maňásky, je jí 3,5 🙂 .

tomasek06
autor
17. říj 2009

Já jsem jen uvažovala, jestli vůbec bude schopný si s tím už hrát 😅 To puuzle myslíš to pěnové?

ladunka
17. říj 2009

Ahoj, moje Karolínka skládá puzzle moc ráda, tři roky jí také budou zanedlouho. Puzzle má dřevěné z 12 dílků i papírové, složitější. Pěnové puzzle se mi zdá pro tříleté děti už zbytečně veliké a jednoduché.
K narozeninám a Vánocům jí budu vybírat dárky z následujícího seznamu: dřevěné koleje a příslušenství do vláčkodráhy (most, depo, nová mašinka či vagóny). Lego Duplo - na MMB jsou prodejci, kteří prodávají nejen sady jako v obchodech, ale i jednotlivé kostky, panáčky, auta, zařízení domu atd atd., to je dárek který Karolku určitě nadchne, velmi ráda si z Dupla staví. Knížka s pohádkovými příběhy, už vydrží a i delší pohádku. Audio CD s pohádkami a písničkami. Karolka určitě dostane panenku-miminko, ještě žádné nemá a touží po něm. Fialovou mikinku 🙂 má fialové období 🙂) A od rodičů dostane GeoMag - magnetickou "stavebnici" sestávající z kovových kuliček a magnetických tyčinek, geniální záležitost, doporučuju.
Ze společenských her máme dřevěné pexeso, ještě ho spolu nehrajeme, ale časem na to dojde, zatím si hledá stejné kostičky neorganizovaně či pojmenovává obrázky.
Z toho co máme doma, Karolka ještě oceňuje plastelínu Play-Doh, korálky a spousty, spousty pastelek, omalovánky a vodovky.

tomasek06
autor
17. říj 2009

Koleje jsou super. Náš malý má už toho doma plno a skoro s ničím jiným si nehraje 😀 Pořád jen dokupujeme a máme už všechno. Můžeš mi tady prosím ladunko hodit odkaz na tu magnetickou hru? Jinak Pexeso a domino malého baví taky strašně, tak uvažuju ještě o dalším dominu ( dřevěné se zvířatky).

tomasek06
autor
17. říj 2009

Jinak malý vyslovil přání, že chce kočárek 😅 Málem jsem se smíchy potrhala 😀 😀 😀

ladunka
17. říj 2009

GeoMag zde: http://www.magnethrou.cz/co-je-to-geomag/

Dostane Tomášek ten kočárek? Přála bych mu ho 🙂

tomasek06
autor
17. říj 2009

Jo ale ne nový. Našla jsem na aukru golfak za 50 kč. To mu musí na doma stačit. Přece nebudu klukovi kupovat nový 😀

aponchie
17. říj 2009

puzzle vkladacky kreslici potreby plastelina stolni fotbalek knihy

janapavlik
17. říj 2009

tomasek06: vidíš, a naše Ema má kočárky tři a skoro vůbec si s nimi nehraje.... Asi měla být kluk 😅 Puzzle jsem myslela normální papírové, velké dílky, Ema si ho skládala už loni. Momentálně u nás frčí omalovánky a vystřihovánky 😉 .

aponchie
17. říj 2009

taky mame chlapecka misto holcicky..je to kluk jak bud ..auta skladacky logicke hry atd atd panenky a radoby mimi hracky to udela tsss neee mami prosim te..sklada puzzle 500dilku 😲

peta.cz
17. říj 2009

Dneska jsme řešili s kamarádkama, co Míšovi k narozkám - on si teď nejvíc vyhraje s autíčkama a garážema, tak jsem přemýšlela co by se mohlo jiného hodit - nakonec to bude - modelína(té není nikdy dost 😀 ), Chytré pero - je to taková hra, kde se musí správně přiřazovat barvy, tvary atd.
http://www.superprodukt.eu/eshop-polozka-32-168 ,
a nějaké společenské hry pro 3 leté prcky (něco jako člověče nezlob se)), pextrio - něco jako pexeso se 3 kartičkama, zatím spíš budeme jen přiřazovat k sobě než hrát...pexeso už hrajeme, ale ne se všemi kartičkami.. a má moc rád cokoliv s hasičema, tak jsem přemýšlela dárek od babičky - někde sehnat pidi hasičskou stanici, kde se dá jezdit s angličákama 🙂 no a konečně od nás - dostane kuličkovou dráhu od Leny.... k vánocům dostane odstrkovadlo a určitě ještě nějakou knížku...

tomasek06
autor
18. říj 2009

Na Vánoce máme zatím jen vymyšlené kolo. Ale už jsem dala tipy švagrové na to puzzle, tak jsem zvědavá jaké koupí. Jinak my pexeso hrajeme se všema kartičkama, ale odkryté. Jen hledá dva stejné. A když to zakryju, tak jich taky vyberu jen pár. Se všema by to nešlo, ale by to odkryl všechno najednou 😀 Není vůbec trpělivý.

tomasek06
autor
18. říj 2009

Našla jsem si to kouzelné pero a vypadá to moc dobře. Dražím si to na mimi aukci, tak jsem zvědavá, jestli to vyhraju.

michvon
19. říj 2009

Chytrý pero je výbornej tip, díky moc 🙂

kristi
19. říj 2009

dostane kolo, helmu, kufrik s naradim, pistalu a urcite jeste neco

leonik
19. říj 2009

My se chystáme kupovat k vánocům kreslící tabuli, lego, pak ještě nějaký knížky, a hry 🙂

tomasek06
autor
20. říj 2009

To pero jsem už vydražila, tak jsem zvědavá kdy to dojde.

iloha
20. říj 2009

zažehlovací korálky a chytrý pero určitě taky, pak velký kočárek 😉

poupe
23. říj 2009

Ahoky a jaky napady mate pro holcicky?Ja vymyslela kuchynku,kasu...

maart
23. říj 2009

Jo holky, radte co pro holcicku....mala ma narozky v prosince, par dni po Vanocich, takze potrebuju nejaky peknoucky ciste holcici darek (k Vanocum dostane odrazedlo)....ale co k narozkam??? Co by se libilo 2-lete holcicce???

kristi
23. říj 2009

asi panenka, ne? nebo svitici plysak do postele

maart
23. říj 2009

Panenky uz ma asi 4...sice jenom takovy obycejny, ale zatim to staci. Ale premyslela jsem, ze treba nejakou peknou postylku s povlecenim pro ty jeji paneny. Ona je ted dava "spinkat" na nas gauc a prikyva je polstarkama...nekdy se tam ani s manzou a klukama nevejdem 😀 .
Na pristi rok planuju nejakej ten sporak nebo kuchynku, ted se mi na to zda jeste mala.

Svitici plysak? To neznam....a nebude s tim v noci blbnout? Jako aby ji to nebudilo 😕 .

poupe
23. říj 2009

panenek ma taky hodne,ja asi koupim obchod a nejaky nadobi a mozna vetsi kocar

kristi
23. říj 2009

maart, no tezko rict s cim by si hrala, tak treba neco do vany???? naky fixy treba

maart
23. říj 2009

Vis co, Kristi, u nas je "problem", ze jak mame ty tri kousky, tak hracek mame proste desny hafo....ona uz toho ma tolik 😅 , ze fakt nevime. Do vany toho ma hodne, ale je pravda, ze to je fajn, vyhraje si tim...Lego Duplo...plnou bednu, knizek narvanou skrin, pak pochopitelne auta, letadla, bagry, detskou garaz....papiry, fixy, detsky nuzky, lepidlo, plastelinu....krasnej drevenej hrad, kone v nem....hmmm, tam by se mozna sikla nejaka princezna, to jo. Atd. atd. To je proste vyhoda (nevyhoda? 😀 ) nejmladsiho ditete.

Jako az bude starsi, tak chci velky kocarek, nejakou peknou panenky, vybavicku na ni, kuchynku, obchod...ale na to je ted jeste mala. Je ji vcelku fuk s cim si hraje...plysaky ma (na rozdil od kluku) moc rada, ale uz je nemame kam davat (dostala jich hodne i pri narozeni). Takze tak no.

Ja myslim, ze holt pujdu a kdyz uvidim neco roztomilyho ruzovyho, tak koupim 🙂 ....po tech trech detech mi nejako dochazi fantazie.

randulka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
maart
3. pro 2010

Hehe, koukam, jak jsem bylo loni bezradna 😀 ...no uz je tady zase prosinec.....starsi syn ma narozeniny v nedeli a mala na konci mesice 😅 ....do toho Vanoce...pffff.
Loni nakonec dostala krasnou postylku pro panenky, letos k narozeninam kuchynku, k Vanocum spis drobnejsi darky...ale myslim, ze bude spokojena.

bosorka82
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
simona65
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
simona65
Odpověď byla odstraněná
Zobraz