Léčebna Bukovany, znáte to tam?

timbouctou
1. bře 2013

Ahoj maminky, co máte také pořád nemocné děti. Nebo jste měly 🙂 Máme možnost s dětmi jet do léčebny v Bukovanech, znáte to tam někdo? Jak to tam funguje například s tím, když potřebuju jezdit pondělky do Prahy? Chtěla bych znát vaše zkušenosti, ne poslouchat reklamní povídání paní na telefonu. Děkuji.

buldok
2. bře 2013

Prosím tě nahoře máš napsané Dukovany a dole Bukovany. Ani o jednom nevím nic, ale sprav si to, protože je to určitě pro holky matoucí...

timbouctou
autor
2. bře 2013

@buldok promiň, ale asi máš špatné brýle, já tam čtu všude Bukovany... 😀

buldok
3. bře 2013

@timbouctou tak ti to asi admin už opravil. Bylo tam Dukovany. Jsem si tím naprosto jistá...

timbouctou
autor
4. bře 2013

@buldok no jo, asi máš pravdu. V příspěvcích je pořád dukovany 😀

timbouctou
autor
4. bře 2013

prosím, to tu opravdu není nikdo, kdo by toto zařízení znal???

cacenka_d
29. únor 2016

Jsme tady a je to tu moc prima, deti 4 roky a 22 mesicu 🙂

glimmer
12. zář 2016

já jsem tam byla s dětmi loni, já osobně bych tam už nejela, ale to jen z toho důvodu, že se mi moc nezdál rozsah léčebných procedur. Kdykoliv potřebuješ odjet tak si můžeš vzít propustku.

cacenka_d
12. zář 2016

@glimmer Uz davno ne, max 2 dny uz za pobyt ted. Pro deti 3+ je to ok celkem, pro ekzematiky, super ta solnicka, ale ty je zase na me treba az moc.

glimmer
12. zář 2016

@cacenka_d já tam byl na jaře 2015 a pouštěli na víkendy domů úplně v poho, byla tam paní z Prahy a jezdila na každý víkend domů i s dětmi. Mě přišlo málo procedur ( inhalace, výplachy nosu a jeskyně - tý na mě bylo až dost). Ale je pravda, že tam je hezké okolí na výlety.

cacenka_d
12. zář 2016

@glimmer Tak ta uz letos jela taky jen na tohle v unoru to bylo jeste v pohode a pak pred velikonocema zacalo platit tohle 🙂 Pocitam, ze myslite Hanku 🙂