Synovi teče z nosu. Mám to odsávat, nebo jen dát kapky?
Zdravím..
Máme takový problém byla jsem nemocná a špuntík to chytl taky kromě toho, že má kašlík a zvýšené teplotky tak mu teče z nosu jako z vodovodu. Vůbec nevím co mám dělat jestli odsávat nebo to nechat tak a jen dávat kapičky ( Libenar) Malý špatně spinká a s kojením máme taky problém. Ani nevím jak dlouho taková rýma u kopjenců trvá...
Máme takový problém byla jsem nemocná a špuntík to chytl taky kromě toho, že má kašlík a zvýšené teplotky tak mu teče z nosu jako z vodovodu. Vůbec nevím co mám dělat jestli odsávat nebo to nechat tak a jen dávat kapičky ( Libenar) Malý špatně spinká a s kojením máme taky problém. Ani nevím jak dlouho taková rýma u kopjenců trvá...
Ahojky,
taky máme rýmu a stříkáme taky Stérimar,ale Stérimar Cu(s mědí)=je to už od miminka a navíc ta měď je na virové i bakteriáln rýmy...Prcek pak líp spí,protože to pomáhá oplasknout sliznice.Polštář bych nedávala,ale složila bych deku a dala pod matraci v postýlce,aby byl ve zvýšené poloze=soplíky potečou i tak.
Na kašel je pro malé dětičky velice dobrý PROSPAN sirup,taky už miminka a mám vyzkoušeno...A zkoušej čaj po lžičkách,i když kojíš=při virozkách se hodně ztrácí tekutiny.... 🙂 😉
taky máme rýmu a stříkáme taky Stérimar,ale Stérimar Cu(s mědí)=je to už od miminka a navíc ta měď je na virové i bakteriáln rýmy...Prcek pak líp spí,protože to pomáhá oplasknout sliznice.Polštář bych nedávala,ale složila bych deku a dala pod matraci v postýlce,aby byl ve zvýšené poloze=soplíky potečou i tak.
Na kašel je pro malé dětičky velice dobrý PROSPAN sirup,taky už miminka a mám vyzkoušeno...A zkoušej čaj po lžičkách,i když kojíš=při virozkách se hodně ztrácí tekutiny.... 🙂 😉
holky, můj malej má trochu rýmu (stačí když mu jednou deně odsaju) a trošku kucká už asi týden. Myslíte, že to mám nechat být, protože to je opravdu podle mého názoru trochu. A nebo mám zkusit nějakej sirupek na kašel a popř. tu mořskou vodu nebo nějaký kapečky na tu rýmku? =-)
Já bych odsávala zejména když z nosu teče, pokud něco odsajete i z ucpané rýmy je i to dobré. Ale odsávat vždy, aby nehrozil zánět středního ucha nebo vedlejších nosních dutin.. My pokud to vypadá na rýmu,tak hned dáváme Nurofem. Děti naštěstí nebývají nemocné, jen ty rýmy, ale vždy s teplotou, tak tři dny dáváme Olynth nebo Otrivin, mezi tím čistíme Sterimarem. Z mé skušenosti je dobré i dávat kapky, aby došlo k rychlému uzdravení a neměla i banílní rýma následky.
Hodně uspěchu v léčbě. To banální neberte uplně, rýmu nesnáším a je hrozná 🙂 🙂
Hodně uspěchu v léčbě. To banální neberte uplně, rýmu nesnáším a je hrozná 🙂 🙂
ahoj,ja jsem taky koupila kapkyquixx za 120 kč,mořská voda, je to pro dospělé i kojence od 6m. Jsem nachlazená a malá to ode mě asi chytla, sípe, kašle a smrká... :-p 😞
Začni psát odpověď...

Odešli
My teď taky máme vodovou rýmu, prostě utírám soplíky, stříkám Stérimar na pročištění a když je třeba, odsaju (většinou tak 1x denně). Minule trvalo týden, než je to úplně pustilo, tak uvidíme, jak to bude teď, mají ji asi 4. nebo 5. den.