Blinká z rýmy?

bauskka
7. lis 2017

Ahoj maminky. Mam skoro mesicni mimco a uz ma 12 dni rymu. Odsavame kdyz je potreba a kapeme kapicky Nasivin a Libenar. Rymy se ale ne a ne zbavit. Od vcera se dost vzteka u kojeni a obcas u toho lehce zaplace. Muze to byt oboji vinik toho ze mi vice blinka? Blinka treba i 2-3 hodiny po jidle, takze srazene mlicko. Vcera vecer mi asi hodinu a pul v kuse plakala a do toho se 3x poblinkala 😔 behem dne mi hodila 2 vetsi savle. Chci se zeptat zda kdyz vase mimi melo rymu tak taky vice blinkalo? Mam celkem strach aby ji nebylo neco vic. Teplotu nema.

kafr
7. lis 2017

Je to mozne, mamka rikala, ze ja to tak mela do nekolika let (vzdy jsem rymu prozvracela) a rymy me trapi furt, hned mam zacpane dutiny.
Kdyz dite lezi, tecou hleny zadem do krku... A takhle male miminko lezi furt. Ve zvratcich by ty hleny mely byt videt. A kdyz hodne place, tak je jasne, ze tech hlenu je jeste vic. A pozor, pokud jsou hleny do zelena, tak uz to muze byt zanet.
Asi bych resila s mudr tu rymu. Uz ji ma dost dlouho.

terezapetrova
7. lis 2017

@bauskka na jednu stranu to možné asi je, u rýmy díky hlenum je totiž tez normální průjem.. Na druhou stranu je normální, ze malé deti hodně blinkaji a nemusi jít o problem nebo o rýmu. Takže vyckej, pozoruj a pak se kdyžtak ptej DR.