Co to je za fleky? Syn prodělal šestou nemoc

nasekuratko
15. lis 2012

Nas maly ma uz dlouhodobe prujem a bere atb. Mel E.coli ve strevech a prodelal sestou nemoc,vsechny problemy polevily,jen prujem zustal a ted vecer jsem nasla na lytku tyto flicky. Co to je? Mam jet na pohotovost? Maly ma spatnou imunitu,nechci ho tam tahat zbytecne,at neco dalsiho jeste nechytne. ☹

nasekuratko
autor
15. lis 2012

@luthien
@katyxq

nevite? ☹

katyxq
15. lis 2012

Já bych vyrazila na pohotovost (nejsem odborník a toto mi přijde na pohled jako popraskané vlasečnice, krevní podlitiny). Možná @luthien.k bude vědět?

ange_de_la_morte
15. lis 2012

podle mého se může jednat i o reakci na ATB, rozhodně bych raději sjela na pohotovost pro klid duše

lukava
15. lis 2012

hele nevim, možná je to i reakce na ty trávicí potíže v kombinaci s ATB, náš má pořád nějaké fleky z potravinové alergie, někdy to vypadá i takto až do ruda zbarvené, také měl ve střevech kdysi přemnoženou ecoli a k tomu hnusný atopický exém všude možně, má to hrubé a třeba i vystouplé pupínky nebo jen červené?

olusenka
15. lis 2012

Je to takové hrubé jakoby lišej nebo stroupek? Podle fotky mi to tak připadá. Něco podobného měl náš Honzík nedávno na stehně, asi dva flíčky. Mazala jsem to Exomegou nebo Excipialem a zmizelo to. (Já ho pořád sleduju bedlivě, jelikož po mě může mít atopický ekzém a do 7.měsíce ho taky měl. Pak to nějak zázrakem zmizelo, až na tyhle občasné flíčky.)

nasekuratko
autor
15. lis 2012

Lezime na JIP. Zatim nic nevim. Maly je na kapackach. Dekuju vsem,co se snazili pomoct!

evaviki
16. lis 2012

@nasekuratko na JIP? ☹ ☹ maju podozrenie na meningitidu? strasne moc drzim palecky, aby to nic vazne nebolo...

monyliny
16. lis 2012

@nasekuratko Doufám,že jste v pořádku,držím pěsti a ať se malej brzy uzdraví.Vím jaká je to bezmoc-já byla se synem v jeho 3 měs.taky v nemocnici s podezřením na meningitidu ☹ .Drž se děvče,hodně sil a malému také.