Hleny ve stolici, nechuť k jídlu. Máte zkušenost?

sim244
15. srp 2019

Holky dotaz.

Malej mi včera a dneska kakal žlutý průjem s hleny.
Nevíte z čeho by to mohlo být?
Jídlo má furt dokola stejné, mlíko, kaše, přesnídávka, zelenina, maso - to samé furt dokola, nikdy problém nebyl. Nedávno jsem zkusila jogurty ty mu moc chutnají, ale týden už neměl a taky s nima nebyl problém. Není nemocný, bez teplot, jen trochu protivný a míň spí a jí. Jo a týden nebo dva zpět byl na prevenaru, první den zvýšená tt jinak nic.
Taky mi dnes celý den odmítá jídlo. Od rána měl poze jednou mléko a trochu přesnídávky, nic do něj nedokážu narvat..

Naše doktorka má dovolenou, volala jsem k zastupující, ptala se jestli má rýmu, což nemá. Řekla že máme zítra přijít, převáží ho a koukne na něj, ale že si myslí, že je vše ok. Jak může bých vše ok když má najednou průjem a kaká hleny? Achjo. Zítra tam samozřejmě zajedu, ale ráda bych věděla váš názor, pokud máte zkušenost. Děkuji moc 🍀

linee
15. srp 2019

@sim244 nepises, o jak stare dite se jedna, ale pokud treba spatne spi i v noci, tak bych to tipla na zuby. Nemusi mit prujem, ale ridsi stolici (protoze ji pouze tekute jako prevenar a presnidavky) a hleny z toho, jak mu stekaji, muze mit i zadni rymu. Pokud ma prujem, doporucuje se mleko nedavat, spise caje, pridej probiotika. Ale mam rocniho syna, jako kdybys psala o nem a vim, ze jsou to zuby. Klidne to muze trvat i dva tydny, predevsim pokud se treba jedna o prvni stolicky.

sim244
autor
15. srp 2019

@linee to mi nedošlo, je mu 6,5 měsíce.

linee
16. srp 2019

@sim244 to by mohlo byt.A uz nejake zuby ma?

sim244
autor
16. srp 2019

@linee nemá ani jeden. Ale na dásních ani náznak..