Osvědčený léčitel - alternativec - atopický ekzém - dcera 4 roky

martina_22
10. zář 2018

Maminky,
dcera má od narození poruchu kůže, říkají tomu ichthyosis nitida, projevuje se tím, že má hrubou kůži na omak, jako kdyby měla pořád husí kůži. Když hodně vyschne, tak jsou vidět jakoby šupinky. Vloni začala chodit do školky a začal se jí objevovat ekzém, zřejmě tedy atopický, v oblasti pod koleny. Horší to bylo na podzim, to je jasné. Jenže jsem to u ní zaznamenala i v létě, kdy byla skoro pořád svlečená. Teď jsme zahájili školku a nožičky si strašně škrábe do krve. Dívala jsem se, že už se jí udělalo ložisko i na koleni.

Nejsme moc příznivci klasické medicíny, dávat do dítěte chemii.
Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost, kterou jste řešili alternativně..třeba pomocí léčitele. Ideálně třeba Praha a okolí. Je jich spousta, ale hledám opravdu někoho vyzkoušeného přímo s tímto problémem a kdo to umí s dětmi.

Moc děkuji.

priefi
10. zář 2018

@martina_22 v prvni rade byste meli jit na alergo nebo gastro, aby se z krevnich testu vyloucily potravinove alergie a pak alergie na roztoce pyly atd. Alergie se behem detstvi meni. Jinak nam jodne pomohl MUDr. Paszanda, je to pediatr, ktery se pak zameril na homeooatii a alternativni medicinu a je hodne vyhlaseny, jezdi za nim z cele cr i ze zahranici

danask88
10. zář 2018

Já mám od narození atopák a všichni kožní lékaři vždy dávali kortikoidy na tu akutní fázi která svědí a excipiale na promašťování suché fáze.
Tchýně mi navařila skvělou domácí konopnou mast z doma pěstovaného konopí a domácího sádla a skvěle zabírá, dceři se teď v 6m začal také oběvovat a po konopné masti zase do 2 dnů zmizel.
Také zabírá vyhýbat se chemikáliím, špíně a prachu, po praní ještě extra máchat, nosit jen bavlnu, v chladnějším počasí bavlněné rukavice protože atop reaguje i na chlad, moře, mořská sůl do koupele, nedrázdivá jídla hlavně se vyhnout citrusům a chemicky ošetřovanému ovoci, čokoládě, často vadí i mléko a lepek. Je toho spousta tak hlavně ať je to brzy pryč 🙂

swetlusska
10. zář 2018

Zkusit vysadit mlíko, cukry, lepek + vyzkoušet ovesné koupele.

ester_davidova
12. zář 2018

Dobrý den, já neodmítám klasickou medicínu - ale! Naše medicína neléčí, ale zaléčuje, takže problém se jen na čas uklidí a pak propuká stále znova a znova. Já řeším takto - zašla bych k lékaři pro diagnózu, abych věděla, od čeho se odpíchnout a pak bych zkusila buď homeopatii nebo čínskou medicínu, podle toho , jak dalece jste schopna přijmout fakt, že každá nemoc má svou duchovní / duševní příčinu, nebo budete chtít léčit jen fyzické tělo. S oběma variantami mám velmi dobré zlušenosti, byť nic není všespásné, že. Případně mi napište zprávu, dám Vám kontakty na mou homeopatku případně pána, který dělá TČM. A pak doporučuji knihu pana Hrabici - co nám tělo říká.

isabelafuentes
12. zář 2018

Na celkove zlepseni zdravotniho stavu doporucuji lecitele Jaroslava Doubravu,ma ordinaci v Praze. Lecil Pilarovou a ted Menzela,ale znamych osobnosti za nim chodi hodne. Mame s nim vyborne zkusenosti.

Pokud hledate homeopata,pak muzu doporucit MUDr. Tomase Lebenharta,vylecil ekzem v nasi rodine nekolikrat.

zlorenka
12. zář 2018

Spis nez tahat dite po sarlatanech bych investovala cas do zjisteni, ktere alergeny ji vadi...ja mela v tomhle veku ekzem pod kolenama a v loktech z cokolady.

cestazasnem
Odpověď byla odstraněná
Zobraz