Průjem - střevní chřipka v těhotenství

misina01
29. lis 2016

Ahoj, holky, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti. Minulý týden jsem chytla průjem, 2 dny to nešlo vydržet - bolesti břicha, na pohotovosti mi dali něco na zklidnění žaludku a černé uhlí plus dietu. To jsem dodržela a za 5 dní už se mi to zdálo lepší. Nicméně jsem začla jíst normálně a od včera už mám ten průjem zase. Moje doktorka tam bude zítra nebo ve čtvrtek. Mám k ní jít? Setkala jste se některá s něčím podobným? Začla jsem hodně pít, jím rohlíky, piškoty a banány, nasadila jsem zase uhlí a probiotika. Mám počkat, jestli se to upraví samo nebo rovnou k doktorce? Zítra začínám 23.týden, chodím do práce, tak jsem celkově dost unavená a za ten týden už mě ty střevní potíže dost štvou ☹ co myslíte? Moc děkuji za rady. Hezký večer 🙂

lv
29. lis 2016

Dieta má být týden, probiotika+uhli určitě jez, pij rehydratační roztoky, buď z lékárny, nebo hroznovy cukr, špetka soli, soda do pet flašky s vodou. A myslím, že by jsi měla ležet, nebýt v práci alespoň pár dní, týden. Vynechala bych sladké, tedy piškot i banány, spíš rýži, libove vařené maso (drůbeží, králík, ryby) oves.vločky, mrkev, nemastny brambor, apod. Jablko.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru