Pupeční kýla po porodu. Má s tím někdo zkušenosti?

hradilenka
18. srp 2011

Ahoj holky maminky , mám na Vás dotaz. Po porodu se u mě vyskytla pupeční kýla, má s tím někdo zkušenosti? Byla nutná operace? Budu ráda za Vaše zkušenosti. Mám 6 týdnů po porodu. 😉

martja007
18. srp 2011

ahoj, asi ti neporadim ale ja mam pupecni kylu uz pred porodem, ke konci tehotenstvi mi pupek doslova vytikal (mam v nem branku) a jak mimi rostlo bolest jak sv.... 😀 Myslela jsem, ze mi snad praskne, a uz jsem se objednavala na operaci po porodu ale vse se mi vratilo do normalu po porodu zazracne se stahl.....

miarosa
18. srp 2011

Ahoj, stalo se to kamarádce, na operaci nešla, ale měla s tím problémy i nadále, protože doma už jedno dítko měla a musela ho pořád nosit, má od sebe děti přesně o rok, je to blázen 🙂 takže cca po půl roce po porodu stejně na operaci musela a říkala že jí pak bylo dobře. Uvidíš co ti řeknou, ona by na ní nemusela vůbec, kdyby jí to první chlapeček ještě nezhoršil, neboj se a držím palečky.

hlavinka
17. únor 2012

Zdravim. Mam taky pupecni kylu a rozestup svalu. Bricho jsem mela velke, cca 125cm. Dnes jsem byla na chirurgii a bylo mi receno toto:
operace musi byt, ale az nebudu muset nosit deti. Muzu nosit kylni pas, kdyz je namaha, muzu posilovat brisni svaly jako normalne. Ale - kdyz budu svaly posilovat, hrozi, ze se kyla vic vysune ven. Kdyz je nebudu posilovat, hrozi, ze se rozsiri diastaza (rozestup svalu) a tim padem se zase ta kyla muze zvetsit. Takze tak. Cili si pockam, az Majda odroste a pak pujdu na operaci. Ach jo.

darjanka
18. únor 2012

Ahojky, já mam po porodu pupeční a ještě nad pupkem jednu, takže 2 kýly ☹ Kvůli kojení jsem operaci oddalovala a šup znovu jsem otěhotněla. Snažim se nosit pás. Malýho pořád nosim a doufam, že se mi to nezhorší.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru