Vitamíny na podporu imunity. Které opravdu imunitu zlepší?

sim244
16. říj 2021

Ahoj maminky,

Určitě to všechny znáte - tohle období je peklo. 3 týdny jsem byla se synem doma, teď byl týden ve školce a zase kašle a má rýmu.

Existují nějaké vitaminové přípravky, které opravdu imunitu zlepšily? Takoví ti Marťánci nebo vitámíny z dr. Maxe? Jsem fakt zoufalá už, děkuji. 🙂

Ovoce a zeleniny má každý den dostatek, spánku taky dost, vyvětrat se chodíme každý den doma nebo ve školce. Problém je, že syna nechali courat venku po dešti v botech místo toho, aby mu daly holinky.

mamikry
16. říj 2021

@sim244 Zkuste Imunoglukan, ale musi se brat dlouhodobe. Jinak u nas totez. Uz jedeme treti kolo od zari. 🥴🙄

orisek56
16. říj 2021

Dávám imunoglukan a Mollers. Pomáhají, ale berou se dlouhodobě a cena jen samozřejmě někde jinde. Ale pro mě je priorita kvalita. Pak je dobré zvážit probiotika pro imunitu, protože drtivou většinu imunitního systému tvori trávicí trakt, takže to i střídám s lactobacily 5 pro imunitu, piva 120 ks za nějaké 400 Kč myslím, teď mi přijdou zase.

lachipie
18. říj 2021

Marťánci a další gumové bonbony jsou jen plné cukru, dětem to chutná, ale jinak to kvalitu nevidělo ani z rozjetého vlaku. Na imunitu jsou nejlepší probiotika, laktobacily, kolostrum. Nejkvalitnější kolostrum je kozí. Kupuji od betula.cz. Je třeba taky brát dlouhodobě, nelze čekat, že dítě už nikdy neonemocní, ale přijde mi, že to má lehčí průběh, je doma kratší dobu než obvykle.

whocares
19. říj 2021

za mě má smysl dívat probiotika a déčko, jinak nic. Sama beru rybí tuk a každé ráno 6 kuliček rakytníku z mrazáku a ustála jsem dvouměsíční nachlazení obou dětí celkem v pohodě.

majulkaa
19. říj 2021

@sim244 Davame Betaglukan s vit. C, samostatne jeste i vitamin D a probiotika (imunita je ve strevech 🙂 ). Loni se nam osvedcil i sirup Hlíváček s rakytnikem, ten jsme zatim letos nekoupili.

sim244
autor
19. říj 2021

Děkuji moc za rady. 🙂

kecafon
19. říj 2021

Ahoj, já můžu doporučit Imuno Protect od Biominu, je jak v dětské variantě, tak pro dospělé, loni dcera byla jen jednou trochu nachlazená, jinak dobrý, letos jsem zatím zaváhala, nebo spíš situaci podcenila a už je doma týden, kašel, rýmy, krk, takže jsem už před třemi dny zase koupila a budu doufat, že opět pomůže.

niki315
20. říj 2021
Uživatel niki315 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od niki315.

rybí tuk a zinek 🙂

zuzinazuza22
22. únor 2023
Uživatel zuzinazuza22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzinazuza22.

Zeptejte se v lékárně na Mega detox. Je to od Movit energy a podporuje očistu těla, imunitu, je dobrý na klouby, cévy atd. Já si ho kupuju každýho půl roku a vždycky mi to pomůže.

dejvitka
22. únor 2023

@sim244 Mam pocit, ze u nas zabira Imunoglukan, ale nutno brat dlouhodobe.

ada22
22. únor 2023

U nás zabral Imunoglukan,bohužel asi po dvou měsících se začala drbat, zřejmně ji v tom složení něco vadilo. Ale fungovalo to naprosto zázračně, náběh na kašel a do dvou dnů byla ok. Myslím, že i když to teď nebere již dva měsíce, že stále z toho těží. Jinak loni slušné peklíčko nonstop nějaké kašlíky co padaly na průdušky.