Ahoj, syn měl cca 2 dny po sobě hlavně večer horečku 38.5 max. Dnes, dva dny po horečkách se mu objevila vyrážka. Jakoby červené flíčky alá pupinky.
Je to po horečce normální nebo je to 6. nemoc?
@lemamama na hrudniku, kolem usi, na krku… cervene male flicky , kulate jako pupinek
Kolik je synovi ? Náš půlroční měl něco podobného - dva dny teplotu max 38,3, spíš navečer, žádná hrůza. A třetí den slabá vyrážka na hrudníku. Šestou nemoc měli starší dcery vždy vysoké horečky přes 39 a nonstop 72hodin minimálně, srážet jsme museli co 4 hodiny. Tohle bylo podle mě něco jiného.
dejte fotku a vek
Zní to jako viroza. Ale nemusí to být přímo "šestka" ... já umím zflekatět po každý druhý blbý viroze i v dospělosti (obvykle vyrážka stěhující se po těle v řádu hodin).
to bude ta 6. nemoc
Nebo spála.
Nad spálou jsem také přemýšlela… ale jak se reálně projevuje? Protože syn měl jen ty horečky dva dny a absolutně žádné jiné příznaky. Normálně jedl, pil a byl hravý, veselý
ja bych rekla 6.. i vek odpovida.. mizi mu ta vyrazka?
Pokud přestaly horečky, tak je to šestá nemoc a vyrážka za pár dnů sama zmizí.
@cuuza ano horečky měl jen dva dny , pak vyrážka a teď už má jen zvýšené teploty (ale roste mu více zubů najednou)
asi bych jen nahlasila doktorce, ze nemoc prodelal (popsat prubeh + foto).
Zítra se tam radši stavíme, ať to vidí a řekne
ta vyrazka pri seste rychle mizi
Dcera měla jeden večer horečku a další den teplotu a vyrážku, potom už nic a vyrážka zmizela během týdne. Doktorka viděla i něco v krku.
Pupínky kde? Jak vypadají?