Zlatý streptokok v pochvě, netrpíte jím?

mariekulis
4. pro 2013

zdravím všechny prosím Vás chtěla bych se zeptat jestli někdo netrpíte zlatým streptokokem v pochvě.pořád se mi vrací a ráda bych se ho chtěla zbavit.děkuji za rady.

kytkakvete
5. pro 2013

Já měla v těhotenství zlatého stafylokoka, naštěstí po antibiotikách se nevrátil. Ale manžel na něj trpěl před lety, léčil se snad rok a půl, pořád se vracel, ted už je naštěstí taky klid. No moc jsem nepotěšila, je to prevít odolnej 😢 .

wiwiann
13. pro 2013

no mě řekl doktor taky zlatého stafylokoka :-/ , doktor mi ani nedokázal pořádně vysvětlit, kde se to vlastně vzalo, řekl mi, že nejpravděpodobněji se to tam dostalo při styku, ale už neřekl, kde k tomu jeden z nás mohl přijít.. teď přeléčil mě a nařídil zákaz sexu a příští týden se uvidí, jestli už je to dobré.. tak bych se chtěla rovnou zeptat paní kytkakvete, jak na to přišli u vašeho muže?? budu ho muset asi hnát taky na nějaký vyšetření, že?? :-/ a máte nějaké bližší info?? google dycky vyhodí nějakou kožní infekci a to je tak všechno :-/

kytkakvete
14. pro 2013

@wiwiann Muž ho měl na kůži, projevovalo se to bolestivými nežidy, takže vzorky a laboratorní vyšetření. Mudr. mu tenkrát tvrdil že je to sníženou imunitou, takže předpokládám že to souvisí i s těhotenstvím kdy jsem byla taky oslabená. Nemyslím si že by potřeboval Váš muž vyšetření, zlat. st. máme běžně v těle s.medixa.org/nemoci/zlaty-stafylokok , hlavně se neděste u mě vše dopadlo dobře 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru