Zvětšená uzlina po očkování Hexavakcínou a Prevenarem?

letok
15. lis 2014

Ve středu jsme byli na očkování hexavakcínou a Prevenarem, malý má 4 měsíce. V třísle se mu ve čtvrtek objevila zatvrdlinka o velikosti hrášku. Může to být zvětšená uzlina jako reakce na očkování? Žádnou teplotu neměl, ani jinou reakci. Teď je také bez teplot, když mu na tu zatvrdlinku šáhnu, tak ho to nebolí.

marecekavendulka
16. lis 2014

zeptej se zde: https://www.modrykonik.cz/group/2361/ jinak nechápu,proč bylo tak strašně nutné miminko očkovat 2 vakcínami naráz?

natalkamfg
16. lis 2014

Podle mě je to o tom,jak se vakcíne pichne.Mely jsme paní doktorku,která vždy rychle píchla a žádná zatvrdlinka nebyla.Ted máme doktorku jinou,protože šla do důchodu a vakcínu píchla tak pomalu,ze jsme zatvrdlinku měli.
Rychlejší podání je lepší,sval se nestačí stáhnout.Za par dnu tam uz nic neměla.
Taky nechápu,proč jsem někdo píše a ani nemá naockovane svoje deti.
Nejlepsi jsou přírodní matky 🙄 a
Taky nechápu,jak v dnešní době někdo nenaockuje svoje deti.

kiwiu
17. lis 2014

to natalkamfg: Dobrý den, nedá mi to a musím reagovat na příspěvek od natalkamfg. To, zda své dítě nechá marecekavendulka či jiná matka naočkovat či nikoli je věc vlatní volby, zkušeností a také informovanosti. Pokud nazýváte přírodními matkami ženy, které uváženě a promyšleně volí to nejlepší pro své dítě, tak pod označením PŘÍRODNÍ MATKA chci být také. Já nechala naočkovat svoji dceru vším, co bylo povinné. Dala jsem jí v dobré víře i to, co povinné nebylo (pneumokok, meningokok). V dobré víře, že pro ni dělám to nejlepší! Pak příšlo přeočkování v 5ti letech a výskyt většího počtu nezanedbatelných vedlejších účinků. Stejně jako u mého syna (očkován nesmyslně brzy ve 3měsících). Vše jsem přehodnotila, začala studovat co vakcíny obsahují, jaké procesy v tělíčku dětí spouští....Prosím, neodsuzujte, informujte se (v případě zájmu doporučuji knihu Varovné signály očkování od Prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc.). A pokud se zajímat nechcete, tak prosím nechejte na pokoji ženy, které vzali zodpovědnost za zdraví svých dětí do vlastních rukou.

gejbrijel
17. lis 2014

Nemyslím si, že nenaočkovat dítě je nezodpovědné, právě naopak... Většina vakcín je tak nových a časem neprověřených, že ještě ani není jasné, zda jsou opravdu tak zdraví neškodné... Nejdříve se informujte a pak kritizujte... Nejsem žádná jak říkáte "přírodní" žena, ale než svému dítěti něco naordinuji ( ano, dobrovolné očkování si ordinuje matka sama) tak si zjistím negativa... A dobrovolné očkování má pro mne stále více negativ než pozitiv... Už jen to, že může způsobovat vývojové a psychické poruchy např. Autismus... To se asi nikde v časopise, který očkování propaguje a bere za to tučný honorář nedovíte..😉

nasekuratko
17. lis 2014

Pokud se chcete více informovat, doporučuji tento odkaz. Je tam tolik rodičů, co vám poradí s očkováním a co mají lepší informace než doktoři, že to bere dech. Ani nemluvím o zkušenostech a o tom, že jsou tam rodiče, co žijí různě po světe, takže můžete srovat systémy u nás i jinde.
O očkování dvěma vakcínami najednou radši psát nebudu. To nikdy nepochopím. Každopádně žádnou reakci bych nezanedbávala a nenechala bych se ukecat ani doktorem, že je to normální, protože doktoři v dnešní době o očkování neví nic. Jen to, co je naučí farma firmy a za co pak berou dr. tučné honoráře, dovolené atd.
Být váma, začala bych vše studovat a začala se informovat, než se reakce budou stupňovat. Bohužel mluvím z vlastní zkušenosti. Ani nevíte, jak bych ráda vrátila čas a co bych dala za to, kdyby mi tehdy někdo tyto informace napsal.

Tady je ta skupina: https://www.facebook.com/groups/238807616223876...