Zánět v prsu, mám jít k lékaři?

terinek13
20. lis 2017

Ahojky. Potřebuji poradit mám 13 měsíční holčičku .Prozatím kojím už jen na noc .Včera v noci jsem se vzbudila s teplotou a hroznou bolestí v levém prsu.Celý den mě bylo zle odstříkávala jsem ,masírovala ,dávala zabal z tvarohu .Další noc horečky 39 bolest nepolevuje.Mám jít k lékaří? A stačí obvodní nebo musím na gyndu.děkuji

klaarusa
20. lis 2017

Já řešila s gynekolozkou. Dostala jsem atb. Možná by vyřešila i obvodni, ale třeba ta má, by ani možná nevěděla jaká atb na to napsat...

hojda
20. lis 2017

TAky jsem byla na gyndě, zkus ještě ten tvaroh, ale pozor nedávat igelit, někdo mi to radil s tím igelitem, ale je to špatně.

terinek13
autor
20. lis 2017

Diky .Zkusím jít k obvodní když to nepoleví. Gyndaře mám 30 km daleko a na obědnání.

olga_
20. lis 2017

@terinek13 Dej si teplou sprchu, nakoj, nebo odstříkej a pak hned chlaď tvarohem tak na půl hodiny a buď v klidu. Já měla zánět asi třikrát. Dvakrát atb, jednou se mi podařilo rozehnat takto. Já řešila v šestinedělí v nemocnici na oddělení, potom se svojí obvodní. Ať je brzo líp!

konik4525
20. lis 2017

@hojda a proč je to špatně s igelitem (dávám tvaroh na kapesník a překryju igelit.sáčkem, aby to neprosáklo)?? vždy mi to pomohlo (měla jsem teda asi jen retenci, ne zánět).

hojda
20. lis 2017

@konik4525 Protože ten tvaroh zánět vytahuje z těla ven, ale igelit to zase vrací do těla. Na žádný obklad nepřikládáme igelit, ten by způsobil zapouzdření a zasunutí problému hlouběji dovnitř - Mudr. Strnadelová. Jsou to stare léčebné rady a to žádný igelit nebyl. Nejlépe dát ten tvaroh na bavlněnou plenu a na to ještě další plenu nebo ručkník, aby to neprosáklo.

maks
20. lis 2017

Mě pomohla na kapesník slivovice a přes to igelit